Zakupcima Fešn Park Autlet centra uručeni su ključevi prodavnica, koje će početi sa radom 22. marta kada je zakazano svečano otvaranje prvog pravog autleta u Srbiji.

Ključevi su predati predstavnicima kompanija: Tomy Hilfiger, Delta Sport, Beosport, Fashion Company i mnogih drugih firmi i zastupnika poznatih svetskih brendova. Predsednik Upravnog odbora Fešn Park Autlet Centra u Inđiji Đura Stanić simbolično je juče uručio ključ i Aleksandru Vukoviću, komercijalnom direktoru Fashion Company, koja će u Autlet centru imati pet prodavnica.

– Predajom ključeva zakupcima otvaramo novo poglavlje u razvoju ovog pionirskog projekta u Srbiji. Od prvih najava našeg ulaganja u Inđiju, vodeći svetski brendovi pokazali su izuzetno interesovanje da prvi put na ovim prostorima prodaju robu u Autlet centru, izgrađenom po strogim međunarodnim standardima, istakao je prilikom predaje ključeva Đura Stanić.

Fešn Park je krajem godine otvorio i prve konkurse za zaposlenje, a redovne procedure za izbor prijavljenih kandidata odvijaju se po planu. Kompletnom realizacijom projekta biće zaposleno više od 1.000 ljudi.

Posetiocima će u inđijskom Autletu biti na raspolaganju oko 70 prodavnica kvalitetne robe poznatih svetskih brendova, koja će se prodavati po cenama nižim od 30 do 80 odsto.

Prodajni prostor

U decembru je na gradilištu koje se nalazi neposredno uz auto-put Beograd – Subotica, završena prva faza radova sa 15.000 kvadratnih metara prodajnog prostora. U naredne dve godine planirano je da se prodajni prostor proširi za još 5.000 kvadrata, a dodatnih 10.000 kvadrata biće izgrađeno do kraja 2016. godine. U sklopu centra biće izgrađen parking za 2.000 mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari