Radovi na izgradnji prve faze inđijskog autlet centra nedavno su okončani i do kraja januara, kako je najavljeno, biće podeljeni ključevi za prvih 70 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova.

U autlet centru na raspolaganju je 15.000 kvadrata, a rađen je po strogim međunarodnim standardima. Zvaničan početak rada planiran je za mart, a u Inđiji kažu da će to biti jedini pravi autlet u Srbiji i regionu. Prodajni prostor bi trebalo da bude uvećan za još 5.000 kvadrata, ali je ovaj posao planiran za drugu fazu radova, čije otvaranje je projektovano za 2014. godinu. Treća faza sa dodatnih 10.000 kvadratnih metara biće završena do kraja 2016. Čitav kompleks se prostire na 60 hektara a sastojaće se od cash and carry, hipermarketa, koncepta uradi sam, salona nameštaja, prodavnica kućnih aparata i logističkih centara.

Zakupci prostora u inđijskom autlet centru su neki od najznačajnijih svetskih robnih marki poput Replay, Nike, Petroff, Levis, Adidas, Bata, Guess…

Za građane Inđije i regiona značajna je informacija da će se roba prodavati po cenama nižim od 30 do 80 odsto, ali još značajnija da je raspisan konkurs za prvih stotinu radnih mesta. Ceo kompleks, kada bude završen, uposliće 1.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari