Uskoro pobuna radnika u Krušiku?

Situacija u valjevskoj vojnoj fabrici postaje alarmantna

Ostavite komentar


  1. A to sto su vam kolegu izbacili sa posla da bi ga ucutkali da ne prica o lopovluku nista? Samo se bunite kad vam platica kasni, inace ne bi?

  2. Pa izadjite, šmekeri, javno, kao Obradović, sa dokazima. A ne samo da kukate po ćoškovima.

  3. Gospodine novinare, da li Vi to prenosite puste snove nekoga? Radnici Krušika su videli da je jadni Obradović iskorišćen u dnevno političke svrhe i ne veruju rsznim emisarima. Da li je g. Obradović dobio neku satisfakciju? Naravno ne, jer je izgubio posao, a obećano nije dobio. Sada su ga svi zaboravili, čak i mentori pravljenja afere.

    1. Kad se već predstavljaš kao neko dobro obavešten i pričaš kao da mnogo znaš, hajde prosvetli nas neznalice koji tavamo u mraku i reci nam ko su ti „mentori pravljenja afere“ (bože, glupe li botovske konstrukcije!) i šta su to oni obećali Obradoviću, a posle mu nisu dali?
      Samo nemoj da prosipaš ono standardno i odavno izlizano „opozicija, Đilas, Jeremić“ i slične baljezgarije, to smo već previše puta čuli i počelo je baš da smara!

      1. Što se brate raspravljaš sa botom, samo mu ispričaj šta ga čeka kad njegov robovlasnik padne

  4. Sad će pokušati da sve svale na Obradovića, ali džabe. Tajmer na upaljaču je počeo da otkucava. Tik-tak, tik-tak…

  5. Niste stali iza kolege, vec cutali i pravili se mutavi. Sad cete vi da strajkujete? Samo mislite na sebe, tako neka vam i bude.

  6. Nema tamo ko da se pobuni. Obradovic je pokusao da spasava fabriku, ali vecina radnika je na strani lopovskog SNS poslovodstva. Kraj price. Nema dalje.

  7. Prosto je neverovatno kako su od izuzetno prosvećene radničke klase u vreme socijalizma ( kada su se poštovala radnička prava i cenio radnik) današnji radnici pretvorili u uplašene miševe. Kada pojedinac demonstrira, naravno da će se svi okomiti na njega i osuđivati ga, ali kada se digne masa, onda direktori, uprava fabrike pa i vlast moraju da ustuknu. Gde ste miševi iz Krušika?! Kada ćete izaći iz te vaše rupe!?

  8. Zaslužili ste da nemate plate i to nikad više.
    Nisu SNS i direktor upropastili fabriku nego vi. Ćutali ste dok nisu i po vas došli. E pa velkam.

  9. Za to mogu da se zahvale i pobune Djilasu, Jeremicu, kolegi Obradovicu i svim „demokratama“ koji su sirenjem laznih vesti i napadima unistili milionske poslove izvoza oruzja iz te fabrike. Gde su sada avioni sa Tesle koji nose sanduke oruzja? Zato i nema vise para. Dok nije Jeremic i Djilas umesali svoje prstice, fabrika je odlicno radila, punom parom. To se nije svidelo velikim svetskim igracima pa su uposlili svoje pulene da uniste Krusik raznim pricama i „whistleblowerima“ takozvanim koji su ladno objavljivali tajne ugovore sa kupcima. Pametnom jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.