Uskraćivanje vize Dikoviću bez uticaja na odnose sa SAD

Brojna reagovanja na odluku američke administracije da ne pruži gostoprimstvo načelniku Generalštaba Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Amerika bi trebala da izvrši pritisak na serbiyu da izrući Dikovića Kosovu.

  2. Tako postupaju mocnici. Polako ali sigurno daju do znanja i Ministru i Vladi koliko ih cene i postuju. Samo je pitanje vremena kad ce i njegovim sefovima zabraniti ulazak u SAD. Cim obave posao za koji su postavljeni bice; good bay. Onda dolaze drugi koji su jos spremniji da "saradjuju" sa "Evropom koja nema alternativu".

  3. "Tako postupaju mocnici." Nemoćnici pak postavljaju drugorazredne ratne zločince na visoke funkcije.

  4. Umesto što ministar sile kukumače u javnosti i medijima tražeći odgovor/objašnjenje zašto generalu nije izdata viza trebao bi, možda, da se zaputi lično kod ambasadrora i od njegove ekselencije izmoli to objašnjenje ako mu je toliko neophodno. Nije, naime, primereno da to traži preko štampe i medija jer je on, ipak, visoko rangirani funkcioner države. Ovako, …….na ovaj način, slaba vajda od toga.

  5. Naravno AV koji sve komentarise sada cuti. Komentari Atlantskog saveza koga finansira NATO i DS-a Sutanovca su ocekivano sramotni.

Ostavite komentar


Društvo

"Ispirali su mi levo uvo dok mi je rastao tumor u glavi": Ispovest mladića iz Niša koji je sedam godina pogrešno lečen, a onda saznao pravu dijagnozu 10

„Ispirali su mi levo uvo dok mi je rastao tumor u glavi“: Ispovest mladića iz Niša koji je sedam godina pogrešno lečen, a onda saznao pravu dijagnozu

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala", kaže u ispovesti za Danas mladić iz Niša N. P. (23).

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.