Uskršnja poslanica vladike Grigorija: „Oprosti“ je reč kojom se proslavlja Vaskrsenje

Ostavite komentar


  1. Oprosti …. mislim da je krajnje vreme kako ovim vašim ( religioznim ) budalaštinama treba stati na kraj . Oprosti , vreme vas je pregazilo , a slede vas samo neobrazovani poltroni i bitange koje se koriste i stiču bogatstvo !
    Znam da nećete objaviti …. ali eto , došlo mi da napišem šta mislim , pa kako bude !

  2. Kakva je ovo glupost vladike ne pisu poslanice,vec za jednu pomesnu Crkvu pise Patrijarh i ona se cita u svim Hramovima i svim Eparhijama.Izgleda da sebe dozivljava kao uspesnog pisca.

  3. Gospodine Peki, ja nesto ne vidim da mi imamo Patrijarha, nekako vise mi lici na Predsednikovog PR-a. Mozda gresim, i u tom slucaju mi oprostite.

  4. Vladika se obraća vernom narodu a novinar je razumeo poruku I prenosi je nama pisanim putem. Koji problem ima onaj ko se buni na ove reči koje nas pozdravljaju uoči Vaskrsa a još I ukazuju na ono važno kako dočekati Vaskrs? Ako je i sa strane talenta, vladika Grigorije nesumnjivo ima talenat da bitno saopšti jednostavno za razliku od Svjatjejseg koji ..eto nema taj dar iako se trudi. Peki i ostali koji nalaze mane neka po vladicanskoj „oproste“, e da bi dočekali Vaskrslog u nezlobivosti.

  5. Vladika Grigorije je mnogo vremena proveo u službi u katoličkom svetu pa je umislio da je Grgur Ninski ili možda da je ipak on Patrijarh Srpske Pravoslavne crkve za čiju se stolicu borio svim mogućim i nemogućim silama i izgleda da se i dalje bori po tom pitanju, čim vežba sastavljane Uskršnje poslanice koja je u nadležnosti samo i isključivo Patrijarha. Ili mi to trenutno imamo dva Patrijarha jednog u zemlji a drugog u rasejanju? Ili je ovo nastavak raskola u SPC?

  6. Onaj koji bi trebao da je patrijarh je samo predsedniku patrijarh po famulijarnoj liniji a nikako svih Srba .

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 9

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.