Uslovi mnogo bolji nego na Sajmu

Konačno odgovor premijerke Brnabić o privremenoj bolnici u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Na žalost, ovakav stav vlasti je bio očekivan. Vlast je stavila monopol nad virusom i to joj je u ovo vanredno vreme glavni adut u predizbornoj kampanji koju neprestano vodi. Dobro je da je grad Šabac pokazao svoje organizatorske sposobnosti i brigu za svoje građane. To je njihovo ogledalo. A vlast neka podržava Mitrovića nadrilekara i slične šarlatane. To je pravo ogledalo vlasti.

  2. Neverovatan bezobrazluk premijerke dozvoljen od predsednika i „kriznog štaba“.

  3. PA kako to 15 puta uplakana zoveš gazdu žao ti je ljudi koji umiru a ne dozvoljavaš Šapčanima da otvore bolesnim ljudima bolnicu kazniće vas bog on sve vidi njegova kazna dolazi polako Ali sigurno vaš Konto kod njega je već prepun

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.