Opština Inđija učestvovala je na jednom od najvećih sajmova nekretnina i investicija u Evropi Real Vienna u Beču, koji je juče zatvoren. Inđijska opština svoje je potencijale predstavila na nacionalnom štandu Srbije, gde je predsednik opštine Goran Ješić prezentovao prednosti jedne od najuspešnijih opština u Srbiji zainteresovanim investitorima.


– Učešće na sajmu bila je dobra prilika da održimo neke važne sastanke i sretnemo se sa potencijalnim investitorima. Sastali smo se sa predstavnicima nekoliko značajnih firmi i krenuli u razgovore o mogućem investiranju u našim radnim zonama. Nove investicije su nam neophodne kako bismo nastavili započeto i u ovako finansijski teškoj godini pokušali da otvorimo što veći broj novih radnih mesta za naše građane – rekao je Ješić.

Sajam Real Vienna svake godine privuče veliki broj izlagača i iz godine u godinu sve veći broj posetilaca. Samo prošle godine ovom sajmu je prisustvovalo 326 izlagača iz 27 zemalja i oko 10.000 posetilaca, a slična situacija je i ove godine. Inđijski štand je obišao veliki broj investitora, zainteresovanih za lokacije i razvoj poslovanja u regionu sa kojima je uspostavljen dobar kontakt. Promocija potencijala opštine Inđija doprineće privlačenju većeg broja investitora, a za ovu priliku Opština Inđija je napravila novu brošuru na dva jezika, engleskom i nemačkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari