Na takmičenju IPA druženje – Zaova 2015, koje je po sedmi put organizovao braničevski ogranak Internacionalne policijske asocijacije, učestvovalo je 13 ekipa, među kojima su bili i policajci iz Modriče u Republici Srpskoj i iz Brčko distrikta. Najveseliji bili su saobraćajci iz Požarevca.

                       P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Prvo mesto i kotlić sa tronošcem osvojila je ekipa Policijske stanice iz Velikog Gradišta (na fotografiji), drugo mesto pripalo je ekipi „Feniks“ Odeljenja policije PU Požarevac, koji su dobili IPA majice. Na trećem mestu našla se ekipa „Sam protiv svih“ iz Požarevca, koja je osvojila kutlaču. U takmičenju u pecanju na plovak, pobedila je ekipa PTJ iz Beograda, koja je imala ulov težak četiri kilograma. Na drugom mestu našla se ekipa „Paja i Zlaja“, koju čine policajci iz Kučeva i Petrovca na Mlavi, na trećem „Mrena 1“ iz Aljudova, a na četvrtom odeljenja Saobraćajne policije iz Požarevca .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari