UST reagovalo povodom „klasične medijske hajke protiv Višeg javnog tužilaštva“: Deo medija se bukvalno takmiči ko će pre, paušalnije i netačnije izvestiti o postupanju tužilaštva

Ostavite komentar


  1. UST umesto sto trazi da se stite tuzioci bi mogli da javno prozovu tih nekoliko tuzioca koji se prave gluvonemi tamo gde bi apsolutno po svim kriterijumima morali da reaguju a proaktivno istrcavaju sa saslusanjima na kontra strani – pa iz aviona se vidi za koga rade i to baca ljagu na celu tuzilacku profesiju.
    To bi trebalo da radi UST ako iole tamo ima postenih profesionalaca (za sada lici da ih nema i da ce lustracija da radi punom parom po promeni vlasti) .

  2. UST pod hitno rasformirati i protiv svih zaposlenih pokrenutii istražne radnje. Republičku javnu tužiteljku odmah u istražni zatvor, i da joj se odredi branilac.Resornu ministarku momentalno razrešiti, ukinuti joj imunitet, i pokrenuti istragu zbog sumnje da je deo udruženog zločinačkog poduhvata protiv javne sigurnosti i ustavnog i pravnog poretka.

Ostavite komentar


Društvo

Đilas odgovorio Vučiću: Moja deca su imala osam i devet godina, tvoj sin 26 10

Đilas odgovorio Vučiću: Moja deca su imala osam i devet godina, tvoj sin 26

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Pink uporedio “napade” na njegovog sina Danila, u smislu iskonstruisane izjave novinara Srđana Škora i izveštavanja o njegovom učešću u incidentima na EP u Nemačkoj, sa skandiranjem maloletnoj deci predsednika SSP Dragana Đilasa tokom korone, ističući da je tada “samo skandirano Đilase lopove”. Na Pinku je pušten i video u kojem Đilas kroz suze osuđuje uznemiravanje svoje dece, sa sve bakljadama I navijačima, koja su u tom momentu bila gotovo dve decenije mlađa od Vučićevog prvenca danas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.