Usvojen Zakon o eksproprijaciji

Ostavite komentar


  1. Srbija staje. Srbija nije na prodaju. Svi zajedno, bez razlike. Dva anticivilizacijska zakona u dva dana, pisana isključivo za strane okupatore, ostavljaju svakog čoveka u Srbiji na milost i nemilost krupnom kapitalu, korupciji u kuhinj Vlade Srbije, PKS, mračnim ugovorima sa mračnim vladama. Ovo je ozakonjenje bestijalne gradnje do smrti, uništenje poljoprivrede, domaće privrede. Srbija staje.

  2. Ovo je korupcija najviseg nivoa, neko iz vrha vlasti uzeo pozamasnu svotu za donosenje skandaloznog zakona.

  3. Ovi maloumnici u tzv. Skupstini, nisi zastupnici ovog naroda vec najveci otpad ovog propalog drustva. Umnozite spiskove sa njihovim imenima I podelite ovom jadnom narodu da bi znali ko ih je prodao I unistio im buducnost I pokoljenja. Dalje ce znati sta im je raditi !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.