Usvojena rezolucija o braći Bitići

Ostavite komentar


  1. eh da je srbija pametna sada, pa da kaze, dok ovi zlocinci iz nato-a ne odgovaraju za jedan zlocin, necemo stati u saradnji sa putinom i rusijom… ovako cemo da popustimo kao i 100 puta do sada, a kao nagradu cemo da dobijemo sledecu ucenu oko kosova… ne kapiraju ovi srbi da kao i rusi nikada nece biti prijatelji zapada… samo mogu biti podanici, kao za vreme jeljcina ili tadica ….

    1. Ne poznajete osnovna prava, neznate šta je rat a šta su ratni zločini. Rat je legalan (na žalost), a ratni zločini su sasvim nešto drugo, odnosno težak zloćin u slučaju ubistva zarobljenika Bitići. Vlasti odgovovorne za teške ratne zločine na taj način prikrivaju svoju odgovornost. Žalosno je što većina pojma nema o poznavanju elementarnih činjenica, jadna si ti Srbijo.

  2. A da nisu braća Bitići stradali na američki način – „Kolateralna šteta“?

  3. Kad god se zategne situacija oko Kosova, Ameri izvuku džokera (nerešeno ubistvo braće Bitići) i vrše dodatni pritisak na predsednika, kome je ionako politički kraj na vidiku. Neka, nek’ se krčka na vatrici koju sam raspiruje…

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 8

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.