„Utisak nedelje“ i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ponovo najgledaniji programi

Ostavite komentar


  1. Što kaže naš marod, „Šta je babi milo to joj se i snilo“, to isto i za Danas.

  2. Dovoljno je pogledati brojke na YouTube-u koji nije podložan manipulacijama (nisu mogući lažni nalozi, plaćeni pregledi, ručne izmene) i biće jasno ko laže, a ko priča istinu. Prva emisija HitTvit prikupila 96.000 pregleda, dok je prva emisija Utisak Nedelje prikupila 337.000. Druga emisija Hit Tvit prikupila 6.400 pregleda, a treća emisija 7.300.

    Tako da i da se skupe svi pregledi tri epozode HitTvita, opet je daleko manje od jedne epozode Utiska Nedelje. YouTube je ozbiljan sistem i nema tog novca koji će vam kupiti #1 mesto na trending listi, ili vam pomoći da bez kvaliteta (kao npr Didi Janković) održite u vrhu gledanosti. Zna se ko vas čeka na vrhu: Lady Gaga, Dua Lipa, Olja Bećković…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.