„Utisak nedelje“ od aprila svake nedelje na TOP kanalu

Ostavite komentar


  1. United medija, sada prelazimo na kablovsku koja podrzava United midije.. Meni je puno srce zbog Utiska nedelje, a znam ko se bas bas jedi.

  2. Hvala ti Bože. Konačno, da i mi normalni imamo šta da gledamo. Zaista, sjajna vest.

  3. Dobro bi bilo angažovati i Ivana Ivanovića; smatram da bi se odlično uklopio u ovu novu programsku šemu.

  4. Sjajna vest! Nazalost, Olja ce imati dosta materijala i tema za svoju emisiju. Bar cemo mi, politicki neistomisljenici, trenutne nazovi vlasti, imati nesto pametno da gledamo. Pozdrav za celokupnu ekipu emisije!

  5. Napokon! Bogu hvala! Drago mi je i zbog Olje i zbog Dareta, a najviše zbog Srbije!
    Ne zaboravite Ivanovića, zadnji je pao za slobodu, ali je zaslužio emisiju na TOPu.

  6. Vama su svrake popile mozak, ne secate se na sta je licila ta emisija ili ne znate za bolje? E to je zato sto vas zamajavaju ko god je na vlasti.

    1. Retko koga su posle emisija i intervjua ‘jurili da biju’ (figurativno, na srecu …), poput Olje i njenog ‘utiska’. A ‘bolje’ od Vucica nema. To i ti i ja znamo …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.