Utopila se dva maloletnika na Adi Ciganliji

Ostavite komentar


  1. Jao, Boze, sto procitah ovu vest… Tuga do neba.
    I ne moze bez kritike vlasti! Ako je zabranjeno kupanje zbog opasnosti, zasto nema cuvara da ih spreci?! Dokle vise ovakve gluposti?!

  2. Kada ce plivanje biti obavezna vestina, koja se uci u osnovnoj skoli?

  3. Šta ima MUP da apeluje sada kada su se deca utopila. Gde je stručnjaci iz MUP-a ta preventiva? Znate da se maturanti stalno na kraju školske godine okupljaju na Adi i da se tu često dešavaju nesreće. Gde su rukovodioci, zašto preventivno nisu upućene patrole? Kasno je sada bilo šta da se apeluje. Na taj način samo se prikriva nesposobnost. Sram vas bilo!

  4. Kada bude prilike za zaradu biče tamo na stotine onih koji nešto rade ili kontrolišu. Sada.. Ni kamere da neko posmatra sta se dogadja. Mi smo kao narod, kao zajednica ljudi, totalno nefunkcionalni. Niko o nikome ne vodi računa!!! Tu smo krivi SVI!

  5. Plaća se privatno obezbeđenje za čuvanje reda, prilikom kupovine mesečnih karata za gradski prevoz, a ne obezbeđuju se rizična mesta koja odnose mlade živote.

  6. Kakva tradicija maturantskog kupanja? Ovo nisu maturanti vec II razred srednje škole (16 godina). Oni su trebali da idu u školu do 20. juna. Šta su ova deca slavila, prevremeni završetak školske godine? Koji je, uzgred trebao da poveća bezbednost dece…Na zalost, sve se radi stihijski, bez plana. Strašno, jadna deca i nihove porodice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.