Kafić u centru Valjeva, juče rano ujutru, srušen je utovarivačem, dok je drugom obližnjem kafiću oštećena letnja bašta, potvrđeno je Beti u policiji. Još uvek nepoznati počinilac je oko šest sati građevinskom mašinom, utovarivačem, srušio tendu i čeoni zid sa prozorima i vratima na kafiću „Knez“, na uglu ulica Karađorđeva i Pop Lukina u centru grada, čiji je vlasnik Goran Jović.

Kafić u centru Valjeva, juče rano ujutru, srušen je utovarivačem, dok je drugom obližnjem kafiću oštećena letnja bašta, potvrđeno je Beti u policiji. Još uvek nepoznati počinilac je oko šest sati građevinskom mašinom, utovarivačem, srušio tendu i čeoni zid sa prozorima i vratima na kafiću „Knez“, na uglu ulica Karađorđeva i Pop Lukina u centru grada, čiji je vlasnik Goran Jović. Potom je cigle sa ostalim građevinskim materijalom preneo stotinak metara niže, pred zgradu Okružnog suda u Karađorđevoj ulici.
Sličan poduhvat pokušao je i sa kafe-poslastičarnicom „Fontana“, koja se nalazi između zgrada Skupštine opštine Valjevo i „Maksi“ diskonta. Tu je prepolovljena letnja bašta, a onda je „izvođač radova“ pobegao. Utovarivač, prethodno ukraden sa placa privatnog preduzeća „Sava coop“, ostavio je pored puta Valjevo-Šabac, u selu Gornja Grabovica. Goran Jović je rekao novinarima da mu je pričinjena šteta od oko hiljadu evra i da ne zna ko bi mogao biti počinilac. Dežurni istražni sudija Opštinskog suda ovlastio je policiju da obavi uviđaj, a prema saznanjima Bete, postoji video zapis načinjen mobilnim telefonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari