Uvod u „predsednički“ model rukovođenja vladikama?

Čemu služi hiperprodukcija patrijarhovih vikara u Saboru SPC

Ostavite komentar


  1. A izgleda zaboravili da su privremeni i da postoji sud Božiji?! Đavo ni ga znao…

  2. Hvala novinarki Tasić na iscrpnoj analizi koja gađa istinu i suštinu. Veliki rispekt za cenjenu novinarku. Pored Ljubice Gojgić, Jelena Tasić je oličenje časnog i profesionalnog novinara koji ima znanje, izvore i na moralan način radi svoj posao. Iako ova analiza ne ostavlja prostor za optimizam, raduje činjenica da se novinarski posao može raditi na ovaj način.

  3. Obožavate da kritikujete, i da se mešate u „crkvena posla“, ali vam ni malo nije pravo kad se Crkva meša u civilno duštvo.

  4. Sve je predsednik uspeo da uprlja korupcijom. Nemam apsolutno ni malo poverenja ni u jednu instituciju u ovoj nazovi državi

  5. Onog momenta pre par godina kad su viševekovna protonamesništva preuredjena da sada budu u skladu sa komunistički utvrdjenim opštinskim granicama trebalo je da bude jasno kuda ide crkva!

  6. Ako je SPC dodelila orden trenutnom predsedniku drzave nije ni cudo sto ga kopira!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.