Uvođenje veronauke u SRJ dokaz postojanja ljudskih prava ili potkopavanje sekularizma?

Arhiva Danasa: Izdanja od 28. decembra do 3. januara 2001. godine

Ostavite komentar


  1. Uvedena je veronauka i uvedeno je građansko vaspitanje, a nije uvedeno ništa za nas koji nismo ni vernici ni građani, a ima nas u Srbiji puno…

    1. Država na vrijeme priprema svoje botove i teren za manipulaciju narodom i u 21.vjeku. Skoriji digadjaji to potvrdjuju.
      Veruović je, inače , potouno u pravu za sve.

    1. Greh Đinđićev je skidanje petokrake i vraćanje orla na Gradskoj kući. Patokraka je simbol borbe za bolji život svih napaćenih i prezrenih.Za isti cilj su izgubili život Jovan i Isus. Kakvu je to filzosfiju savladao a da ne dozna Istinu?! Za tu petokraku dali su život najbolji ljudi, ravni Isus Nazaru, kakvi su bili Braća Ribar, Stjepan Filpović i njegavi brat i otac, još na hiljade slični NJima. Neki su uložili živat a ostali slučajno živi, kao što je bio Moša Pijade, i kakav je bio legendarni komandant Prve Proleterske brigade, Koča Popović, još mnogi slični Njima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.