Uvrede za Vučića u direktnom prenosu RTS, posle meča u Pragu sa tribina dopirali pogrdni uzvici (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Od navijača koji crtaju murale Ratka Mladića i Putina? Ništa čudno. A i pritisak na Av ava jer je u toku šutiranje ispod stola zbog formiranja vlade.

  2. Ti uzvici..da ih sada ne ponavljam..su deo atmosfere publike..za potrebom da se opuste van svoje zemlje..i da pošalju pozdrav A.Vucicu.
    Ali ima i onih koji ne vole da čuju istinu !… Jer istina je opasno oružje ,!!!

  3. Nažalost sve vreme prenosa celokupan lep utisak je kvarila grupica naših očito pijanih seljačina koja je sišla do samog terena i tu onako neartikulisano prostački dobacivala našim igračima..tu stoku je trebalo izbaciti van..pa nek se napolju trezne…

  4. Vucicu narod nema od cega da zivi povecj minimalac minimum 60000 din povecaj male penzije narod umire od gladi povecaj odmah sta radis sa narodom

Ostavite komentar


Društvo

Ubijen policajac u Loznici 7

Ubijen policajac u Loznici

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je za RTS da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.