Vakcina AstraZeneka protiv kovida povučena sa evropskog tržišta

Ostavite komentar


  1. Čini se da su antivakseri u stvari samo lica koja su obavešteni za razliku od nas ostalih neobaveštenih. Ali nema veze, vlasnici Astra Zeneke uz pomoć EU političara su već pokupili milijardersku dobit.

  2. Sve je ok. Za EU je važno samo da vakcina nije kineska ili ne daj Bože ruska.

  3. Isto je i sa Fajzerom, samo još niste dobili vesti. U opasnosti su naročito oni koji su preležali i primili bustere.

  4. Зар то да западне „вакцине“ имају штетне ефекте није била „теорија завере“ којој су се западне подгузне муве по Сербији нашироко ругале?!

  5. Ovo sve smo znali još i tada, pošto je bilo nekoliko slučajeva tromboze u toku izvođenja masovnih vakcinacija. Zašto bi građani Srbije tri godine poslije vakcinacije sa zebnjom pratili vijest o trombozi koja u rijetkim slučajevima može da se desi u periodu do tri sedmice od vakcinacije nije poznato. Nećete dobiti trombozu pet godina kasnije, u redu je.

  6. Čekajte…ko je sada ludi teoretičar zavere,antivakser,kovidiot i kako su nas sve nazivali raznorazni predstavnici,što iz vlasti a vala i iz opozicije.Gde su gospoda Radovanović,Šekler ili Kon,da dodam i nekakvu lekarsku organizaciju pod imenom“ Ujedinjeni protiv kovida“ da oglase po ovom pitanju ili da barem upute izvinjenje?Razlika između tzv.teorije zavere o istine je samo vreme koje je potrebno da se teorija potvrdi.

  7. „dodatno zabrinula građane Srbije koji su je primili.“
    Ne, nije me zabrinula.
    Cemu katastrofa?

  8. Ne pominjete živote i zdravlje koje je vakcina spasila? Da smo svi bili nevakcinksani pa napunili domobe zdravlja, bolnice, klinike… i da je život u Srbiji stao? Klinička studija kad se ispitivala vakcina od preko 30 hiljada učesnika nije dala ni jedan neželjeni ishod. Trebalo je da pocrkamo, da virus slobodnije kruži i mutira.

  9. Opet,najopasniji simptom Korone jeste bilo stvaranje krvnih ugrusaka,pored uraganskog odgovora imuniteta…koliko je vakcina spasila,koliko upropastila ljudi…koliko je ko zaradio. To nikada necemo saznati. Moj utisak i dan danas je…nekompetenti ljudi na svim pozicijama,dimna zavesa oko svega i strah… pametni i mudri skrajnuti u stranu. Vakcina je bila stvar licnog izbora. Ovo je samo signal da jedan deo zdravstvenog sistem mora biti iznad korporativnih intesa,cak i nacionalnih. Da paradoksalno ne pripada globalnim strukturama vec mora pripadati svakom pojedincu. Jer epidemije,pandemije i ostale bolesti pogadjaju na kraju pojedinca i porodicu. Mora se napraviti ravnoteza izmedju opsteg interesa i koporativno-drzavnog.

  10. @ DraganChe
    Nije spasila ni jedan jedini život. Ali je zato od posledica vakcine mnogo njih umrlo.

  11. Какав год да вам је став по питању вакцина, мислим да ће сви да се сложе да нема смисла примењивати лек који није испитан. А вакцине против ковида су биле управо то. Није испоштована нити једна фаза клиничког испитивања од четири колико их укупно има, а оне умеју да трају по 10 година. Вакцина се појавила након само годину ипо.

  12. A idiotske neznalice i korporativne sluge fakt čekeri znali samo da odbruse TO SU TEORIJE ZAVERE. Eeee, crni svete, koja bagra te vodi, „leči“, etc., etc.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.