Fudbaleri Partizana su i u 29. kolu domaćeg prvenstva nastavili niz od 11 uzastopnih pobeda, a ovoga puta pred ‘’Parnim valjkom’’ poklekao je Hajduk iz Kule. Golovima budućeg ‘’đavola’’ Adema Ljajića i najvišeg profesionalnog fudbalera na svetu, Vašingtona da Silve, Partizan je povećao prednost nad drugoplasiranom Vojvodinom, koja sada iznosi 21 bod. Poraz Hajduka ublažio je mladi napadačFilip Kasalica.

Ekipa Slaviše Jokanovića, ušla je oslabljena u ovaj meč, pošto u timu nije bilo kapitena Đorđevića i trojice stranaca – Žuke, Moreire i Diare. Međutim, ekipa aktuelnog šampiona, povela je veću drugom minutu pogotkom Adema Ljajića. Mladi fudbaler Mančester junajteda pokazao je da je ušao u golgetersku formu, pošto je bio strelac i u trećem uzastopnom meču. Prednost Partizana udvostručio je Vašington u 69. minutu. I gorostasni Brazilac (204 cm) se nalazi u golgeterskoj seriji, pošto je u prošlom kolu protiv OFK Beograda dao prvenac u prvenstvu.

Crnogorski internacionalac Filip Kasalica je u 83. minutu doneo nadu svom timu da bi mogao do izjednačenja, ali je mreža crno-belih u preostalih desetak minuta ostala netaknuta. Ipak, neuspeh protiv šampiona neće uzdrmati Kuljane, jer su još od ranije izborili mesto u sigurnoj zoni Jelen Superlige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari