“Vama ne odgovaram na pitanja”: Šapić prekršio Ustav diskriminacijom novinara N1

Ostavite komentar


  1. Oni mogu sta im padne napamet neodgovaraju nizasta kao da su gradjani tu zbog njih da im obezbede lagodan zivot a oniI prema gradjanima nemaju nikakve obaveze.Pa sta i stacemo sad❓

  2. „GANGULA“ – možda kupi 5 doktorata i položaja u vlasti – ali ostaje GANGULA.

  3. Treba GANGULU stalno provocirati sa pitanjima, jer je je on toliko glup da mu je svaki odgovor na nivou dvanaestogodišnjaka.

  4. Nisam iznenade njegovim neznanjem jer njegove diplome doktorati tu ne pomažu. Da je proveo vreme na časovima i na fakultetu bar bi mu nešto ostalo u glavi. A ovako šuplja glava nema znanja ni za osnovne stvari. Važno je da on hoće da bude gradonsčelnik ali pokazao je šta zna. Jedino štozna da radi je njegova nekulturna osionost bahatost i nepoštovanje ljudi. Loš i zaočovek.

  5. nasadjeni na tudja radna mesta i znanjem i imanjem u moralu i ljudskom liku, verifikacija tockova u blatu

  6. Kakve je Bg gradonacelnike imao u bar 100 poslednjih godina.ta osoba se sa paznjom birala,gangula je hodajuca sramota Beograda i Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Hidrolog za RTS: Na Dunavu će biti najveći vodeni talas 10

Hidrolog za RTS: Na Dunavu će biti najveći vodeni talas

Zbog obilnih padavina u srednjoj Evropi, raste vodostaj Dunava i u našoj zemlji. Na Dunavu će biti najveći vodeni talas, a na Savi će porast biti mnogo manji, rekao je za RTS hidrolog Dejan Vladiković uz napomenu da se u Srbiji ne očekuje tako ozbiljna situacija kao u Evropi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.