Vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost i obraćanje Vučića večeras u 19 časova

Ostavite komentar


      1. Ma, očekujete vi sendviče i, eventualno, po jednu crvenu, za svoje „komentare“, a od Vučića ćete čuti „da nikakvih afera nema i da je sve uspešno rešeno“.

        1. Vidi kako ti to lepo objasnis a nema veze sa istinom,po tebi niko ne sme da ostavi komentar koji zeli

    1. Ma, kako se samo niko ranije nije setio tako lakog i brzog rešenja?!
      Ne znam samo da li da im prethodno sudimo, ili ne mora, nego voziti direktno u mardelj i zatvoriti na neograničeno…

  1. Sednica zapravo predstavlja način formalizacije najavljene borbe protiv mafije. Potvrda više da je Vučić bio vrlo ozbiljan kada je ovu borbu najavio. Samo napred!

    1. Blago vama botovima…treba da pozajmite glavu ljudima koji se muce u ovoj bednoj drzavi barem na tri dana da odmore svoju. Bice im valjda posle lakse. Sjasite bre vise i vi , i predsednik sa mozga ovog napacenog naroda.

  2. Svakodnevne predstave vučićevog kič cirkusa se nastavljaju.
    Ko to gleda, prati i obraća pažnju na njegove prazne reči, najave, obećanja, objave pre policije i sudova, uvrede i pretnje gradjanima, i ostale baljezgarije, nije sav svoj.

    1. Ne pratim, ne gledam i ne obraćam pažnju, barem ne namerno i dobrovoljno jer toliki mazohista nisam.
      Ali nažalost, ne mogu ni da potpuno pobegnem od toga. Ako ne drugo, naslovi o tome me zveknu u lice kad god otvorim novine ili sajtove kao ovaj.
      A ne mogu da prestanem da to čitam jer ne mogu ni da živim potpuno izolovan i isključen od svega, kao pustinjak u pećini ili kanarinac u kavezu pokrivenom čaršavom.

  3. Saopštiće ono što mora da saopšti i boriće se protiv onih koji krše zakon. Problem neki?! Ostale frustracije rešavate na neko drugo mesto.

  4. Sudije moraju da shvate da su zavisne od zakona, da njihova nezavisnost nije božanska i da ne smeju biti zavisni od kriminala.

  5. О Боже шта смо ми оволико згрешили да нас овај човек свакодневно малтретира и затрпава својим новим информацијама и открићима. Додуше данас је годишњица од када је корона од стране Несторовића и државног врха проглашен за најсмешнији вирус на свету, можда има нека нова информација.

    1. Ima: virus više nije „najsmešniji na svetu“ nego je degradiran u kategoriju „ozbiljan smarač“, a ni šoping u Milanu se više ne preporučuje.

  6. Jooooj, živ nisam, sav treperim, ne mogu da izdržim ovu slatku neizvesnost do „večeras u 19 časova“!

  7. Srbiju očekuju izaovna vremena, pogotovo ako već sada čujemo bahate poruke iz Prištine, jasnije navijanje SAD za Albance i dijalog koji tapka u mestu.

  8. Svi sada koji su priznali tzv.nezavisnost KiM će sada vršiti pritisak na Srbiju.Ono što mi sada radimo jeste odlučan i pametan odgovor kao što je nedavno sprečavanje Prištine da postanee članica Konferencije ustavnih sudova Evrope.

  9. Važan je razgovor i dobra priprema pred dolaztak Lajčaka.Svi oni koji su priznali tzv.nezavisnost KiM tažiće načine da unište jedinstvo Srba.

  10. Sednica je otkazana, ali drtalje najnovijih dešavanja ćemo sigurno saznati uskoro. Sednica se može ponovo zakazati kada se za to stvore uslovi.

  11. Citam i ne mogu da se na cudim samo jednoj stvari po komentarima i koliko je sve ovo providno. Svako ko je na sekudnu pomislio i napisao nesto sto nije usmereno ka pljuvanju vlasti Vucica ili generalno nema mrznju u sebi najgore sosrte odmah biva prozvan botom ili sendvicarem i to bas od onih istih koji pisu jedne te iste komentare mrznje i pljuvanja vec duze vreme ovde.

  12. Sta je Draganovih botova sunce ti, jel je dnevnica ista ili mesno preradjivacka komapnija „SS Djikijeva kobasica“ radi i veceras xD

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.