Vanredno stanje u EPS?

Ostavite komentar


  1. Svako ko je zloupotrbljavao svoj polozaj ili funkicju bice u hapsen i kaznjen po Zakonu. Drugog nacina nema za te olose.

  2. Sva preduzeca trebaju da se provere, sigurno se neko bogati na tudj racun prljavim radnjama.

  3. Kriminal u JP i ustanovama je počeo još devedsetih i trajao je tokom svih proteklih godina, neki su s e enormno obogatili na kradji bez odgovornosti.

  4. To su Vuciceva najbolja kadrovska resenja na delu! Tako ce se desiti i sa buzetom koji on kontrolise?

  5. Za sta je opozicija bila sposobna dok je bila na vlasti,da prodaje drzavnu imovinu i za kradju a sada su najbolji u kritikovanju sadasnje vlasti koja radi,i trudi se da nam obezbedi bolje uslove za zivot

  6. Pa EPS nije drzava u drzavi i treba videti sta se i kako radi. Ako je iko radio sto nije po zakonu normalno je da snosi posledice

  7. Grčić i ministar energetike da podnesu ostavke! Gledam komentare i čudim se kako je ovaj narod naivan, po principu sad treba pohvatati neke lopove. Odgovornost je u Srbiji je strana reč, možda ipak službenik na šalteru je kriv za sve.

  8. Pobogu pa zna se da su oni drzava u drzavi.Tamo su svi nedodirljivi. Nadjite mi jednog strucnjaka iz EPS-a koji ce znati da Vam procita racun. Kakve sve namete su nam nametnuli.

  9. Naivan narod
    Očigledno se radi o nekom "sitnom naštimavanju" gde je nekima nabacivan profit. Oštećen je EPS za desetak miliona€. ,što za sistem EPS-a nije neka velika suma. Ne treba biti naivan. Sva ,ama baš sve, gde se vrti novac u javnim preduzećima je pod partijskom kontrolom. Tenderi,nabavke, isušivanje vode posle poplave u Kolubari, promet uglja za široku potrošnju, pa do nabavke WC papira.Tu nema omaške. Naivno bi bilo pretpostaviti da je zbog neke razlike u promilima neki autsajder potukao EPS na njegovom terenu.David tuče Golijata! Pre će biti da se "delije" malo obračunavaju među sobom.. Sve će biti predstavljeno tako,da pobeđuju pošteni i pravdoljubivi. Vreme će biti podešeno u odnosu na predsedničke izbore. Od transformacije EPS-a, ništa!

  10. Tako i treba, kad se zapošljava bez plana. Ja prvi pristajem da pre zapošljenja dam materijalnu kartu cele familije…..

  11. A kako sad to neka privatna firma radi sa cenom nižom od EPS-ove, a ta cena nije ekonomska, nego je socijalna, kako kažu "eksperti" iz MMF-a?

  12. Bilo je tu lopova i za vreme demokrata, i svi koji su krali treba da odgovaraju, nema zastarevanja predmeta.

  13. S obzirom o kakvim se sve proneverama radi, možda ne bi bilo loše uvesti vanredne mere u ovo javno preduzeće. Takav bezobrazluk, pokrasti i preduzeće, državu, ne može proći samo običnim smenama. Sve treba dobro ispitati i sve u lancu smestiti u zatvor. Znam da običan radnik nije kriv, ali jednom se sve mora rašćistiti.

  14. Njihovi radnici imaju plate 80-100 000,sportske igre,besplatna letovanja,stalnu pomoc preko sindikata,jednom recju BESNI SU .

  15. Sa zeljom da naseg novog gradonacelnika kao i novog dr.mr. (ako je uspeo da odbrani doktorat, sto iskreno verujem jer je covek jednostavno predodredjen za velike novine u menadzmentu… ocigledno), a i izuzetnog clana SNS-a (isto novopridoslog, pre toga mislim da je bio strastveni DSS, a pre toga SPS, ili tako nesto slicno sa tri slova… nije ni bitno), nekako zaobidje ovo cackanje dokonih iz policije i tuzilastva povodom malo sitnih parica koje je braci i drugarima lagano prebacio iz EPS-a… pa ako sve prodje kako treba ja bih na more u novoizgradjene apartmane kod gorepomenutog i njegovog kuma (jos uvek elektricara iako nisam bas ni siguran da ima neke veze sa strujom, osim opet kumovskog kratkog spoja), obecao mi prosle godine ako budem glasao 🙂 pa da ih ne zatvore ne daj Boze, propasce mi i glas i more

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.