Varnica izazvala požar u „BG na vodi“?

Ostavite komentar


  1. Amaterizam… na svakom koraku koji vode Vesic i Mali .. pozar.. Ministri da kazne izvodjace radova jer nisu obezbedili sigurne uslove za poslovanje radnika na gradjevini..

    1. Ma kakvi ministri, gde su inspekcije, i građevinska (da ispita da li se gradi po projektu i ugrađuje propisan materijal) i inspekcija rada (da proveri da li se izvođač pridržava mera zaštite na rau, a taman da pogledaju i ugovore budući da je objavljeno da jedan od trojice radnika ima 67 godina, pa me baš zanima po kom osnovu je angažovan)…

      1. Инспекције, па њима је забрањен улаз на то градилиште! Када би ушле све инспекције које имају ингеренцију за ту врсту радова, пале би у несвест! Моле бога напрдњаци да издрже до 4 марта, апосле. шта да Бог!

  2. Gospodin gradonačelnik je upravo saopštio da se na najznačajnijem gradilištu u Srbistanu ne primenjuju osnovne mere zaštite propisane zakonom!Naime,na mestu gde se vrše radovi sa otvorenim plamenom,kao što je zavarivanje,neophodno je u neposrednoj blizini imati spreman protivpožarni aparat.Da su ga imali,sigurno se vatra ne bi raširila do te mere da je bila neophodna intervencija vatrogasaca.Ovakav javašluk ne toleriše se ni prilikom radova na mnogo manje značajnim objektima.Ovo svakako nije reklama za potencijalne kupce,jer automatski kod razumnih ljudi budi sumlju u kvalitet svih ostalih radova.Ali,možda i ne treba brinuti,ko razuman uopšte i razmišlja o kupovini stana u zgradi koja tone?

  3. Što kaže Kesić u “24 mnuta“, u Savamalu vraćaju se zmije, pacovi i narkomani koji vare. A izgleda da je zgrada obložena lako zapaljivim (osveštanim) stiroporom na kome je klečao Toma Grobar…

    1. Veče a prazna ti gajba. Lepo ti rekli u komiteju da nema druge do ponedeljka u šest. I da moraš nešto da nažvrljaš nešto pre nego što se uradiš.

  4. Zato postoje osiguranja valjda. Ne razumem kako je neko mogao da likuje i priziva neko zlo

    1. Osiguranje neće isplatiti štetu ukoliko nisu ispoštovani protivpožarni propisi, što je ovde očigledan slučaj. Mnogo više brine podatak da su kule obložene lako zapaljivom termoizolacijom kao ona kula za siromašne u Londonu koja je izgorela do temelja.

  5. Nosač klime?! Split sistem a ne centralna klima na na ovako exkluziv objektu kakvog nema u svijet???

    1. Da, i meni je to prvo upalo u oči. Najmoderniji objekat u regionu, Evropi i šire, kako kažu naši satrapi, a nema ni centralne klime, što je inače standard u poslednjih tridesetak i više godina. Smešno je koliko je ova zemlja žakosna.

  6. Sad ce ovi tako napredni, gorivi fasadni materijal zameniti negorivim -AZBESTOM. Tesko buducim stanarima, ne znaju sta ce ih sve snaci u ovim zgradama-monstrumima, gde im mesto nije.

  7. Најлепше је што активисти СНС ових дана по Београду немилице деле упаљаче, хахахаахааааааа!

  8. Мислим да прво Мали се налупетао ко нико. Види се да појма нема о чему је причао.

    Још трагичније су изјаве о варницама од варења да упале празне зграде. Ако је ово тачно онда ни комплетни идијоти неће ту да купе ни 1/2 метра квадратног у њима.

    Ако се сећате како је горела зграда у Лондону у којој је живела сиротиња управо због фушерације на изолацији. Онда и ове две гојзерице су квалитета такве зграде. Мада неки бољи квалитет искрено нисам ни очекивао.

  9. Koliko sam video, gorela je i fasada zgrade! A, nije to prizemna baraka, pa da čovek može brzo da pobegne.

  10. u pravu je predsednik sns-a . sve sami mrzitelji – niko, bre, da pohvali one kompletne i njihovog nalogodavca koji su skinuli embargo za dolazak mup-a – vatrogasaca i dozvolili im da po pozivu ugroženih radnika uđu na teritoriju zabranjenog (beo)grada nah20.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.