Vasilić: Država ne čini dovoljno u borbi protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Korupcija u nasem sistemu nije nastala preko noci, pa ne moze ni da nestane preko noci. Nazalost, ali tako je.

    1. Tako je , bravo za komentar slazem se u potpunosti sa tvojom tvrdnjom drugar.

    2. Svaka cast na iskrenom komentaru, ali svidelo se to nekome ili ne istina je. Nije ta korupcija od juce.

    3. Prava istina je to sto kazes. Davnih dana je korupcija zastupljena u ovoj drzavi, ali ako pitas danas neke ljude njihov odgovor ce biti kurupcija je od kad je sns na vlasti… nikada nece priznati da je toga bilo i mnogo ranije.

    4. Znači li to da opravdavaš ogromnu korupciju u ovoj vladajućoj garnituri, ujedno i ne činjenje ama baš ničega da to spreči ili one prethodne otprati u zatvor ?!? Sama činjenica da su već šest godina na vlasti a da od Zakona o poreklu imovine nema ni Z, sve nam govori, učestvuju i podržavaju korupciju kao i svi pre njih !

  2. Istina da su pomaci u borbi protiv korupcije nedovoljni . Ali zapitajte se koliko godina unazad se celo drustvo gradilo i tako funkcionisalo , ne znam gde su tad bili ovi svi vajni znalci ili analiticari da u ono ranije vreme napadnu onu elitu koja je to sve urezala duboko u svest naroda i drustva.Jako je tesko i veoma sporo sad i mora mnogo vise napora i snage da se ulozi da se iskoreni ta posast koja se zove korupcija .

  3. Hvala Jelisaveti na izvanrednom članku. Botovi su dobili istovetni nalog da nam objasne , da korupcija nije od juče.Nažalost, pod ovim režimom je svakodnevno sve veća i to poštene građane najviše zabrinjava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.