Vasiljević: Ne delimo medije na prorežimske ili tajkunske

Ostavite komentar


  1. Jako iritantna osoba. A još više iritira na „konferencijama“ za medije AV kada reč daje „novinarima“ kojima je unapred podelila pitanja.

  2. Ovaj Vučić je težak smor. Da je moj, poslao bih ga na letovanje sa drugom decom, da vidi da nije jedini na svetu.

  3. Gospođo Suzana Vasiljević , sa Vama nešto nije u redu .Govorite kao daste pali s a Marsa.govorite o ne razlikama u medijima kada s e govori o dece vašeg predsednika i predsednika SZS.
    Skoro je smešno da Vam ja sada objašnjavam tu razliku , ako je vi niste čuli u gromoglasnom vređanju Dragana Djilasa kada god je bila i kakva prilika za galamu u ekipi pristalica SNS , naravno ne spontano , već ,po komandi , naravno od koga do od A.Vučića.
    Toliko nizak nivo uvreda , o čoveku lopovu , dok je vaš Predsenik , ne nas normalnih, ojadio Srbiju ciframa o kojima se samo naslućuje, dali je reč o milionma li i o milijardama evra.
    Znamo , jer vidiomo da jeste, jer vidimo kako živi Srbija, da je u celom regionu najmanje odvajala , čak u ovoj epidemiji za zdravstvo, ad to pišu evropske informativne kuće, objektivnim podacima oni barataju.
    I sada Vi govorite o deci…Slušajte nisu u pitanju ta brojan deca iz brojnih brakova Vašeg predsednika, je r je daleko je veći broj sve dece SRBIJE , dakle naše dece ,SRBIJE. kojima je Uskraćeno normalno odrastanje, školovanje, siromaštvo i glad i muka roditelja, koju gledaju naša deca SRBIJE, dok Vi ,još kao novinar imate jeftinu temu, temu neistine…SIGURNO ste dobili taj zadataka, od Vučića, ali kada on nestane , pitam ja Vas ko će d a sa Vas spere svu tu prljavštinu SNS VODJE…

  4. „Tajkunski mediji Đilasa i Šolaka“. To su Vučićeve reči. Znači gospođa laže. A AV gostuje isključivo u emisijama sa pripremljenim pitanjima. Na N1 nikad nije bio niti će jer ne zna šta će ga pitati. Na RTS čim se malo zanela O. Jovićević vrlo brzo se vratila u vinklu. O Pinku da i ne pričam. Tamo dobiju i pripremljene odgovore

  5. A pitanje vaseg sefa:Da ví niste sa americke televizije,pobíja vasu tvrdnju
    postovana gospodjo.Laz se neda sakriti,laznim tvrdnjama.Ako govorite
    istinu,recite JAVNO :Insistiramo da TV mediji insistiraju da se sve politi
    cke opcije ,MORAJU emitovati na nacionalnim frekvencijama.Tada bi
    poverovao da govorite istinu.Ovako bestidno lazete,gospodjo.

  6. Vasiljevicka, nije politicko pitanje da li se Vucic testirao na Corona virus, to je cisto medicinsko pitanje .A ako se nije testirao, onda postaje politicko jer se nalazi na mestu Predsednika od koga moze da zavisi bezbednost drzave pa u tom slucaju postaje i bezbednosno pitanje . Utuvi to u tu tvoju lepu i „pametnu“glavicu.

  7. Gde je teže raditi – u DSS-u, DS-u .. ili kod ovog gospodara – gospođa ima dosta stranačkog iskustva na raznim stranama, zato se ovako zanosi i lupeta !!!

  8. Kao sto rekoh pa bje cenzurirano: Izgleda da ste vi gospodjo Vasiljevic nesrecna osoba. Odakle mi ta slutnja? Pa jednostavno odatle sto pouzdano znam, da srecan covek ne moze biti tzao.

  9. Tačno, u više navrata sam čuo onog trola iz infornera kako insistira da lekari spomenu Đilasa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.