Vasiljević: Nema naručenih pitanja na Vučićevim konferencijama

Savetnica za medije predsednika Aleksandra Vučića na Vikend medija festivalu u Rovinju

Ostavite komentar


  1. Probudite gospodju Vasilejvic, ona bunca.
    Pitanja na konferencijama za medioje su odreda listom narucena. Posebno je „sarmantan“ dijalog izmedju predsednika i njemu omiljene novinarke (izvesne) Ranke. Pune je obostrane neznosti i obrazumevanja. Ako neko i uspe da postavi negodno pitanje, bice proglasen za budalu, izdajnika, stranog placenika,… (dodati po zelji).
    Toliko o pluralizmu medija i predsedniku.

  2. I da hoće da nameste pitanja, njegov odgovor je uvek drugačiji od onoga što svi očekuju. Zato izgleda namešteno, a ustvari nije.

  3. Dušane, ne rekoste ( zbog besa , valjda) pa gde su onda ta naručena pitanja … !??
    Voli Ranku , pa šta … !??
    Ne voli neke novinare … , ali oni dobiju odgovor, – a to je bitno – to se PIŠE. Ne vidim da osuđujete novinare koji sebi dozvoljavaju više od slobode reči, a toga ima i previše. Ako Vam se A.V. ne sviđa , „skoknite“ na crtaće ili neki EU kanal … relaksirajte se.

  4. Svi novinari znaju da za Predsednika Vučića, ne postiji tabu tema, da je uvek odgovrio na pitanja novinara. E, sada nekim novinarima se ne sviđa njegov odgovor i jačina retorike pa su se našli prozvanim i uvređenim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.