Vasiljević: Nije bilo mesta za sve novinare zbog epidemioloških mera

Novinari Newsmax Adria juče nisu pušteni na zajedničku konferenciju za medije nemačke kancelarke Angele Merkel i predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. laganje , prevare i otimačina na svakom koraku. Takvi neće završiti na smetlištu istorije – nego samo na smetlištu.

  2. Ju kakvi ste, što napadate ovu divnu, mladu ženu? Sutra kada osnujem firmu za uterivanje dugova i druge terapeutske radnje nad dužnicima i prokazanim licima, uzeću Vasiljevićku za šefa odelenja za poslove sa javnošću.

  3. I sta bi sa onih 4000 ljudi bez maske u Kraljevu na tzv doceku Vucica ? Jeli i to bilo zbog epidemioloskih mera ? Salite se vi izgleda gospodjo Vasiljevic ?

  4. Tako mlada , a tako lepo objasnjava , sto je vise prevare i lazi , taj ce porok biti vam sve drazi ,,,

  5. O čemu ova odlučuje?
    Ko je ona da vrši selekciju na konferencijama?
    Koje ova obrazovanje ima?

  6. Mi se ne zakopčavamo na leđima! Sram te bilo!Sve ćešjednog dana debelo platiti.Moral i stid-NULA!!Koliki ljigavac moraš bitida bi bio Vasiljević S.?

  7. Zar TV „Prva“ i „B92“ nisu ista medijska kuca, sa istim vlasnikom (istom vlasnickom strukturom), a koji ih je zajedno kupio od grcke TV kompanije?

  8. Mora se konstatovati da “epidemiološke mere“ prema nerežimskim medijima AV i njegovi poslušnici primenjuju odavno. Mnogo pre korone.
    Inače, objašnjenje kao da je pisano samo za sns – ovce.

  9. Ova vlast radi kako im se prohte bez ikakvog postovanja zakona ili ne daj boze demokratije. Cudimo se za konferenciju a oni prave rudnik litijuma bez ikoga da pitaju koji ce da nam unisti drzavu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.