Vasiljević: Politička prepucavanja iz Novog Pazara prebacila se na teren zdravstva

Ostavite komentar


    1. Mirso, cinjenica je da ste od pocetka epidemije u novopazarskom kraju izbegavali da nosite maske jer ste smatrali da time pokazujete otpor drzavi Srbiji. Svi oboleli sada trce u drzavnu bolnicu kao i nekad kosovski Albanci. Sada idite kod Dr. Ugljanina koji vas je naveo na zlo, neka vas on leci. Vucic kriv kad je uvodio karantin, sad Vucic kriv sto je ukinuo karantin. Gradjanima Novog Pazara zelim da ova kriza sto pre prodje.

      1. Babe su babe a zabe su zabe.Stanje u zdravstvu je katastrofalno u celoj Srbiji, u Sandzaku svakoko losije u odnosu na druge krajeve u Srbiji.

      2. Ne lupetaj covece! Cela zemlja je bila pod karantinom. Ali je tvoj gazda samo 10 dana nakon ukidanja vanrednog stanja dozvolio sve: kafice, restorane, klubove, fudbalske utakmice sa 20.000navijaca, i naravno izbore sa 3miliona ljudi. Kriv je krizni stab koji na preporuku strucnog staba donosi mere. Ostavi ljude iz Novog Pazara na miru.

  1. Jedina prebacivanja su ona koja je SNS izvela a to je pitanje zdravlja ljudi i funkcionisanja sistema zdravstva je prebačeno na nivo politike.
    Ali oni jedino to i rade u svemu.

    1. Klasične devedesete… Paranoja i nepriznavanje sopstvenih gluposti… Svi nas mrze, mi smo dobri, svi drugi su krivi…..

  2. Kada nije opozicija, krive su sve druge veroispovesti, nacije, manjine koje misle drugacije i one se moraju etiketirati kao izdajnici, ovi oni.
    Tipicna dijagnoza pshiopatskog ponasanja.

    1. Ima u Srbiji i nas Egipcana. I mi smo krivi. Za sta? Za sve sto narusava ugled Vucica. I za to sto je Suzanu postavio za savetnika.

  3. SNS Pi-Ar tim ima ozbiljan problem. Svi potencijalni „neprijatelji Srbije“ su iskonzumirani u medijima. Na kraju ce i svoje glasace pretvoriti u neprijatelje Srbije.

  4. Suzi, prevazisli ste sebe! Ali zar ne treba vi da savetujete predsednika, a ne njegove podanike? A mozda sam samo zavidljiv: gde bi meni bio kraj da sam imao savetnicu poput vas!

  5. Je l’ ovo zamenica preCednika?
    Je l’ dok se ne sabere?
    Ili dok je oduzet?

  6. Kao sto je rekao Mirsad,sram vas bilo,sve receno u tri reci,ko razume shvatice.

  7. Vi govorite nemustim jezikom,niko zdravorazuman ne moze da vas razume,od predsednika pa do tebe.Napravili ste haos vasim utakmicama,navijacima koji su ocito veci autoritet od predsednika u ovoj drzavi a sada kada vi svi licno treba da snosite posledice za ovo sto nam se sad desava,zrtvovali ste narod koji toliko,, volite ,, za rad vasih laznih izbora.I sada imate smelosti i obraza da preko vasih medija,pametujete i prebacujete na teren politikanstva.Vi,koji treba da odgovrate za situaciju u drzavi,sram vas bilo je najblaza sintagma koju zasluzujete.

  8. Ako su to pristalice Ugljanina i Zukorlica, zasto je onda Rasim isao kod njih i stavljao im ruke na ramena i grlio ih, kao sto se fino vidi na snimcima? Izgledalo je kao da te ljude dobro zna i da nisu nikakvi neprijatelji.

  9. Da li je moguce da ON uvek i za sve funkcije,nadje ovakve osobe,koje
    “imponuju”drskoscu,nesposobnoscu,neznanjem i servilnoscu.Gde ih
    samo nadje da te gledaju u oči i lazu,lazu,lazu….

  10. „pozvaćemo se na ne znam šta“???? Izvinite, ali ovo na srpskom ne znaci nista. Sta je doticna htela da kaze. Mozda „pozvaćemo se na nesto o cemu ne znamo nista“? Stvarno ne razumem njen govor.

  11. Ništa ne prikrivanje, a umrlice ste skidali… Zašto tačno. Vama ni vaši naprednjaci više ne veruju… Oni po naj manje, jer naj bolje znaju sa kim imaju posla

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.