Vasiljević RSF-u: Proverite činjenice pre nego što optužite predsednika za napad na N1

Ostavite komentar


  1. Danas je u Srbiji izgleda postalo normalno napadati predsednika eto tek tako.Svako sebi da za pravo da napadne prvog coveka drzave.

    1. Prvo, predsednik nije nedodirljiv i kao javna ličnost mora prihvatiti kritike, a drugo i on bi trebao birati reči, kada se javno obraća.
      Ne znam kako on bez dokaza i sudskih presuda ljude etiketira: lopine, fašisti, večiti studenti i na osnovu kojih dokaza optužuje Đilasa za 600 miliona evra, Jeremića za milione dolara, a celu DS naziva žutim lopovima.
      Da li je to primereno predsedniku?
      Vasiljević i gosti emisije Pinka jesu optužili Sovilja.

    2. Uhhhhhh…… IZgleda da je kult vrhovnog bozanstva i dalje veoma prisutan u SNS-u. Kao i izvrtanje cinjenica. Novinar nije „napadao“ predsednika, vec insistirao da dobije odgovor na postavljeno pitanje.

    1. Upravo je i meni to upalo u oči. Ako joj je to napisala, samo je potvrdila prethodnu ocenu. Sramno se ponaša, ali svakako smo to i očekivali od nje.

  2. Nadajmo se da ni predsednik Vučić ne razgovara tako sa svojom decom, sa ekstremnim omalivažavanjem i izvrtanjem činjenica, spreman da ih u svakom trenutku „napravi ludima“ .

  3. Najveci problem je izgleda sto ‘mladi kolega Sovilj’, za razliku od Vasiljevicke, nikako da blago shvati ko mu je u ovoj drzavi ‘Roditelj’ i kakve posledice po njega to ‘neshvatanje’ moze da ima?

  4. Juce sam na kucnu adresu dobio pismo od RSF sa molbom da novcanim prilogom pomognem njihov rad. Mislio sam da se oglusim na to, medjutim, sad cu im poslati.

    A ovim svojim reagovanjem g-dja Vasiljevic je jos jednom pokazala da su N1, Insajder, NUNS… potpuno u pravu : njen nacin razmisljanja i rada je ETIKETIRANJE. Mislim da ce je se Gazda resiti brzo, jer, evo, ona mu na medjunarodnom planu pravi probleme. Ono sto rade u Skupstini Risticevic i dr. je NULA. To je za „domacu upotrebu“ i Prvorodjenom to odgovara. Ali ovo sto radi Vasiljevicka… e, to ima da ga brine.

    Uostalom, nije ovo prvi slucaj da se zestoko zapetljavaju, pa ni On ne zna kako da se iskobelja.

  5. Komentari gospođe su izuzetno jetki i puni negativnog naboja. Uopšte svi iz SNS su ljuti i maliciozni i obda kad ih niko ne napada. Stalno su napeti i nadureni, ne mogu da se opuste ni na trenutak.

  6. Vasiljevićeva, don’t screw around with us…(u prevodu nemojte da se zavitlavate sa nama).

  7. Nijesam bio lenj, kad je već gospođa pomenula link ka hit tvitu, i trenutno stanje je sledeće: plagijat ima 3500 pregleda, Utisak 63500.

  8. Tebi je on visok i lep nama je ritam i zao,lažove,prevarant kakvog Srbija nije imala od svog postanka takođe i vi.

  9. Pa to koliko je visok i lep je opste poznata cinjenica, vise nama u Srbiji nego ostalima van granica Srbije, da ne kazem u razvijenom delu sveta.

  10. Sreća pa se naš predsednik obraća novinarima sa velikim poštovanjem. Naročito novinarima koji mu postavljaju pitanja koja mu se ne sviđaju.

  11. Niko ne pita, a zašto su ljudi toliko kivni na AV, valjda postoji neki razlog, svaki drugi građanin je nezadovoljan ponašanjem AV. Odgovor je:arogantan na svakom koraku, prepotentan i stalno potencira da nije njega Srbije nebi bilo, zna šta se radi u Vladi i kojim kriminalom se bave ministri ali i na lokalnom nivou i ništa ne preduzima, ne poštuje institucije nego sam donosi sve odluke, iznosi netačne podatke i prosto se služi lažima, donosi odluke koje su štetne po državu, diskriminiše sve građane koji drugačije misle, zadužuje zemlju zbog nepotrebnih(nekih) veoma skupih autoputeva, uništava penzionere, šuruje sa sumnjivim likovima, troši novac na sendvičare i autobuse, stalno je u kampanji o državnom trošku……

  12. Naravno da niko nije poverovao da je predsedniku pozlilo zbog pitanja nezavisnog i dobrog novinara. Javnost, ona koju vi ne priznajete za gradjane, je bila sarkasticna i ironicna. Naravno da se predsedniku postavljaju mnogo teza i nezgodnija pitanja u diplomatskim krugovima. Razlika je u tome sto je tamo morao da bude pristojan, a ovde se svadja sa novinarima. I svadja se jos od 2012, i vredja novinare i kuce za koje rade, etiketira ih od toga da su neiskusni, premladi pa ne znaju posao, bezobrazni, nevaspitani, zatim ih podeli na ove i one kao i gradjane sto deli na njegove i one druge, do toga da ih naziva stranim agenturama, opozicionim novinarima, izdajnicima i stranim placenicima. Vi ste savetnice, napravili veliku gresku ovog putu. Direktno ste otisli u emisiju i etiketirali novinara N1 televizije. Za tabloide i kvazi strucnjake mozete i da se vadite kako niste povezani, mada vas i tu demantuju budzetske uplate, ali vi savetnice, desna ruko za medije, nikako niste smeli sebi i predsedniku ovu bruku da dozvolite. Zato se sada perete, ali dzaba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.