Vasiljević: U Srbiji postoji 18 nezavisnih medija; mnogi novinari ostrašćeni (VIDEO)

Savetnica za medije predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Mnogi mediji nisu objektivni, otvoreno pokazuju naklonost prema opoziciji.

    1. Da je obratno, bilo bi mnogo ubedljivije. Vlast drzi megafon i stap dok opoziciji ostaju trgovi i setnje.

    1. Lepo je setiti se, ali zaštio Studio B nije kupio neko drugi. Sa druge strane, gospodin Sarapa je radio i na Studiju B a sada je na Pinku.

  2. Kakava mangupska skolastika, gospodje Vasiljevic. To sto niko nije zadovoljan ,ona smatra, da je dobro. Savetnice za medije, gde ste videli , da je dobro, da u drustvu, niko nije zadovoljan, osim vas. Vas posao je da , mi svi postanemo zadovoljniji,zato primate visoku platu i uzivate u svim privilegijama , koje donosi rad u Kabinetu predsednika Srbije. Ovakvim zalaganjima, brukate , instituciju predsednika Srbije. Dobro vi znate, da je Dragan Bujosevic, dovoljno glup da bude ucenjen covek i da nacin na koje se predsednik Srbije, obraca neistomisljenicima, ne pije vodu. To je prosto ,civilizacijsko pitanje, koje vi ne zelite ili necete , da razumete. Mislim da je rec, o pomanjkanju morala a rec dostojanstvo ,ne postoji u vasem mentalnom sklopu. Priznajem, mnogo je tesko braniti, nedobranjivo,predsednik Vucic, previse cesto izgleda kao covek koji vise ne vlada svojim bicem. Malo plac, malo se kiseli osmesi, malo preti, malo odgovara na pitanja koja mu niko ne postavlja,mnogo ga boli, da su ga izdali najmocniji kojima niko normalnan nista ne veruje itd. i sl. Posle debakla u sudaru s Haradinajem, bilo bi casno da podvuce liniju i da nam se kolektivno izvini i ustupi mesto nekome ko nece veroavti Nemcima i drugim prevarantima,koji nas od raspada SFRJ ,vuku dupetom za nos a ponekad i bombarduju.

  3. Gospođa savetnica je u ovoj debati iznela par tvrdnji koje se mogu svrstati u domen fantastike. Prvo, tvrdnja da je Pink nezavisan vređa inteligenciju čak i kunzumenata pinkovih proizvoda. Druga tvrdnja, da su pojedini nivinari ostrašćeni, a da predsednik nikada nije bio agresivan prema njima, ….e, to je već vrhunski bezobrazluk. Ja mogu da razumem poziciju dotične gospođe i sve privilegije koje ona nosi, ali profesionalna etika i lično poštenje ipak bi trebalo da budu preči od čuvanja fotelje. Izgleda da su večere u njujorškim restoranima i ispijanje skupih vina sa voljenim vođom malo pomutile percepciju i zamaglile pogled kroz skupe retro naočare gospođi savetnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.