Već sedam dana skoro 100 učenika OŠ „Ljuba Nenadović“ ne dolazi na nastavu: Šta o svemu kaže direktor škole?

Ostavite komentar


  1. sve vas koji deci branite da idu u školu, lečite svoje lične frustracije. Što ne kažete da svakog dana sve više dece dolazi u školu. Napadate roditelje čija deca idu u školu i ispaštaju zbog vaših suludih ideja. Ovo je moralo kad tad da se uradi, a vama sigurno nikada ne bi odgovaralo. Prvo rešite lične probleme, pa onda kako kažete gledajte širu sliku, mada većina vas štrajkača nema pojma šta to znači. Sram vas bilo sve do jednog!!!

  2. Zalivanje korova, dobrodošlica problematičnim nasilnicima, tipično za ovu zemlju. Podrška deci za bezbedno detinjstvo! ISTRAJTE!!!

  3. Pa nije se Danas stavio ni na jednu stranu, vec jedini i prvi objavio vest koju drugi zarobljeni mediji stavljaju pod tepih, mediji sluze da svsku bitnu vest objave, Ali zlatno doba mora da se zivi za zivota celog naseg precednika, pijete i vodu ss valjkastim crvima, anakondama i pitonima, a nemate gde da rrocitate to jer je don oskar zabranio

  4. Koliko sam razumela, deca ne idu u školu jer deo roditelja misli da se neće uklopiti,.i da je ova odluka doneta na štetu dece? Roditelji nisu ni pokušali da dozvole deci da krenu u nove razrede a već znaju da će biti problema. Čini mi se da je ovo samo još jedan pokušaj mamika i tatika da se guraju tamo gde im nije mesto..kompleksi..pitajte svoju decu šta misle ili vam to nije bitno, samo da talasate

  5. Treba vam poslati Centar za socijalni rad na adresu, da traži opravdanja za izostanke, sramota śta radite, pustite decu da se školuju, ko ste vi da tražite ko će sa kim u odeljenje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.