Vekić: Laboratorije za korona virus i u Užicu, Šapcu, Zaječaru i Kruševcu

Ostavite komentar


  1. Dok se ovi nasi „strucnjaci“ organizuju sa kojekakvim Kovid centrima i laboratorijama, Kovid ce nestati jer ce preminuti od starosti. Ako ne to, stici ce vakcina. Tako ce nam Kovid centri biti visak, a izgradnja ovih centara jos jedan trosak za budzet i promasena investicija.
    Promaseno jedino nece biti za privatnike koji izvode radove i vuline koji ih u nase ime ugovaraju.
    Tu promasaja nema.

    1. Bolje da je direktor Pinokio predlozio izgradnju fabrike za Covid, a ne fabriku za genijalce. Uostalom posto nije postavjen ni jedan jedini kamen izdvojena sredstva mogu pametnije da se namene. Dok zdravstvena organizacija upozorava da nema dovoljno sredstava za otkrice vakcine, u jednoj siromasnoj zemlji kao sto je nasa se izdvajaju milioni evra za besmisleni Verokio i pored toliko otpora gradjana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.