Velika zlatna medalja za zlatiborsku Gold gondolu na Međunarodnom sajmu turizma 1Foto: Nenad Kovačević

Velika zlatna medalja 53. Međunarodnog sajma turizmu u Novom Sadu, koji se završava danas, pripala je JP Gold gondola Zatibor.

Priznanje je dodeljeno za kvalitet u kategoriji jedinstvene turističke atrakcije Srbije – najduže panoramske žičare na svetu.

Bojana Božanić, direktorka JP Gold gondola Zlatibor, izrazila je zadovoljstvo dobijenim priznanjem i navela je da je ono posebno značajno „zbog toga što dolazi od turistikih poslenika“.

Ocenivši da je za svaku turističku destinaciju važno da se stalno razvija, unapređuje, inovirа i da sadržajima podiže atraktivnost, kazala je da se upravo to dešava sa zlatiborskom žičarom.

Velika zlatna medalja za zlatiborsku Gold gondolu na Međunarodnom sajmu turizma 2
Foto: JP Gold gondola Zlatibor

„Destinacija joj je dala geografsku prepoznatljivost, a ona joj je uzvratila kroz atraktivnost, programe i različite sadržaje duž trase, a sve je rezultiralo velikim brojem posetilaca. Nagrada sve nas inspiriše, ali i obavezuje da postojeći kvalitet usluge podignemo na još viši nivo“, poručila je Božanić.

Panoramska žičara Gold gondola je duga 8,95 kilometara u jednom pravcu i spaja centar Zlatibora i vrh Tornika, a ima međustanicu kod Ribničkog jezera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari