Velike gužve u „Sokolu“: Putnici stoje, ni sa mesečnom kartom nema mesta za sedenje

Ostavite komentar


  1. Ovo je mogao da napiše isključivo neko ko se, primera radi, nije vozio nemačkim međugradskim vozovima.

    Neverovatno je koliko navijate za svaki „poraz“ Srbije. Novinarska etika je umrla kod vas pa nije ni čudo što nas je univerzum kaznio sa Vučićevićem.

  2. Kako je u vozu koji ide 200 na sat dozvoljeno stajanje?Šta ako naglo zakoči?

  3. Vozim se jednom nedeljno Sokolom i sve što ste naveli je potpuno tačno. Ranije nije bilo ovako, a sada ne katastrofa. Dodala bih i to da putnici sa mesečnom kartom, bez rezervacije često zauzmu numerisana mesta i neće da se pomere kada dođu putnici koji imaju rezervaciju baš sa tim brojem.

  4. Морате једноставно да научите светска правила за путовања, ко хоће да седи, да себи обезбеди место мора да купи-плати резервацију. Тако се то у свету ради, тако је било и у кнежевини Србији ,некада док су људи држали реда.

  5. Kako se sada vidi kakav je Vučić vizionar! Kakav potez sa brzim prugama, genijalan…

  6. Ovo je samo dokaz da narod neće vozove, neće železnicu. Ove gužve su samo umetnički performans, pravljenje zagušenja.
    Svi znamo da je kud i kamo bolje da se sam voziš svojim autom. Užitak gužvi, sudara i hvatanja za gušu onog drugog u nakon sudara (on je kriv) uz miris svetog dizela kojim se puni državna kasa je san svakog demokratskog drupštva.

  7. Ne priznajem dok se ekipa ne popne na krov i visi sa strane, kao u Indiju, bre.

  8. Mesečne karte nemaju rezervaciju. Rezervacija koju plaćaju kupci pojedinačne karte je 120 dinara.

  9. PA da, Vucic izmislio brze vozove, vizionar. Sto ne izmisli vodovod i kanalizaciju za jos pola Srbije kad je toliki vizionar a ne samo za Beograd i Novi Sad.

  10. Nedopustivo. Bezbednost nula!? Odgovornost nula!? Zasto onda ne bi moglo i na krovu, kao u Indiji, gde je ta granica? Sta to radite ljudi!!!

  11. Znaci da je Soko bio pun pogodak.
    Dodati jos vozova koji uskoro stizu i problem resen,putnici zadovoljni.

  12. Vozila sam se brzim vozovima u Francuskoj, i tamo ljudi stoje, i to i mnogo duze nego na relaciji BG NS i obrnuto!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.