Veliki kašalj se širi Srbijom: U Beogradu prijavljena epidemija

Ostavite komentar


  1. Bilo bi spasonosno da senoboleli ne krecu na javnim mestima,da ne sire zarazu!Svuda po radnjama kaslju kao magarci,ni ruku na usta da stave.Tolika doza sebicluka i sirenja zaraze je uzasna .Da ne govorimo o zaposlenima u prehrambenim radnja,treba zabraniti ulaz ko je zarazen.Posto je postoji kultura ponasanja,ili bar maske da nose ,koje mogu bar da ublaze prenos .

  2. Kakav vazduh disemo? Samo izmisljaju bolesti, a u stvari smo konstantno izlozeni stetnim materijama.

  3. Koji je najcešci uzrast obolelih. Da li vakcina u primljena u decijem dobu cuva i kasnije od zaražavanja.

  4. Šta kaže Nestorović? Izazivač velikog kašlja je Bordetella pertussis, kemtrejls ili doktori ponovo izmišljaju bolesti?

  5. Tako nam je to kad deca nisu vakcinisana, nastavite i dalje da slušate dr, mr. i druge tv sarlatane antivaksere pa će nam deca postati invalidi pre punoletstva.

  6. Sad ce Nestorovic: To je najsmesniji virus koji samo u proslosti postoji. Pa, zbog tebe vise nije u proslosti, vratio se. Ocekujem da ovi sarlatani vrate i kugu, tifus i ostale davno prevazidjene bolesti modernom medicinom. Da, modernom medicinom i lekovima a ne pijavicama. Osvesti se narode i kod doktora a ne izplapele da slusas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.