„Ni mnogi savesni pedijatri ne ispune svoju obavezu da prijave roditelje koji odbiju vakcinaciju“: Epidemiolog Radovanović o aktuelnoj epidemiji velikog kašlja

Ostavite komentar


  1. To su primitivni ljudi, niskog obrazovanja, koji veruju da će dete dobiti autizam od vakcina,veruju Nestoroviću i sličnim teoretičarima, ali su fajzer primili, pošto je to moderno.

  2. Sloboda da svako prica i deli savete kako mu padne na pamet,a cesto i zlonamerno ima za posledicu ovu situaciju. Svi sve znaju,a ne snose nikakvu odgovornost. Ja ne razumem odakle roditeljima hrabrost da ne poslusaju lekare,da sire teorije zavere. Onda zaboravite na lekare dragi moji,pa se lecite sami. Dakle,mnogo prava,bez obaveza,e to je problem

  3. Dete može da ima neodgovorne roditelje.
    Pedijatar je ADVOKAT zdravlja deteta i mora da ga čuva od takvih roditelja.
    Robija za pedijatre koji nose na duši obolelu i umrlu decu ! Imaju Zakon o zaraznim bolestima. I NEčinjenje je činjenje ! Roditelje amnestiram.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.