Veljko Pajović o Vučiću koji pravi palačinke: Da li je moguće da nam se to dešava i da mi to gledamo? 1Foto: N1/screenshot

Reporter N1 Veljko Pajović je komentarišući glavne teme u domaćim medijima rekao da ga je prizor predsednika Srbije koji pravi palačinke vojnicima u kasarni naterao da se zapita šta nam se to događa i da li smo mi normalni što to gledamo. Zaključio je da je Srbija umorna od Vučićevog rejtinga.

Predsednik je u Podrinju, a Pajović kaže da nije novina da je Aleksandar Vučić konstantno u jednog vrsti kampanje.

„Sinoć sam gledao vesti jedne od televizija sa nacionalnim pokrivanjem, i koliko god da sam sklom da duhovito nešto komentarišem, zamislio sam se. Voditeljka tih vesti kaže kako ‘evo, sa Instagrama predsednika, da vidimo kako on u kasarni u Loznici pravi palačinke’. I onda sam sebi postavio sledeća pitanja – jesam li ja normalan što to gledam? Kako se oseća voditeljka koja to najavljuje? Kako se osećaju svi oni vojnici tamo koji sede i kojima on služi palačinke? I onda sam postavio pitanje – kako se mi svi osećamo i šta to nama treba da znači? I da li je to uopšte moguće da se nama događa?“, pitao je on.

Pitanja je, dodaje, nastavio da postavlja gledajući lica vojnika koji sede za stolovima.

„A onda sam se zapitao i pomislio, šta li je u glavi tog čoveka koji njima služi te palačinke? Čak i on delovao čudno. Zašto to nama sve treba? Zašto mi živimo svaki dan takve stvari? Svojevremeno na osmoj sednici, Dušan Škrebić rekao je da je Srbija umorna od lidera. Srbija je umorna od Vučićevog rejtinga“, istakao je Pajović, za N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari