Veljko Pajović o Vučiću koji pravi palačinke: Da li je moguće da nam se to dešava i da mi to gledamo?

Ostavite komentar


  1. Pa to je i njegov ambijent.
    Da se Vucic rodio bogat i da se nije uvalio u ovaj srpski mulj od politike, bio bi prvoklasni – dobar domacin i papucar.

  2. Očigledno je da smo mi ozbiljno bolesno društvo. Još žalosnije je, što je najbolesniji među nama, na čelu društva.

  3. Gospodine Pajoviću poštujem Vas kao jednog od retko korektnih novinara!Nemojte da dozvolite da Vas ponese stihija protiv Vučića!Radićete Vi i posle hajke na Vučića!Znam da ste iznad dnevnih propagandnih trabunjanja!Znam da dobro znate ko šta kako i zašto dela!Ne dozvolite da koriste Vaš autoritet i radno iskustvo!S poštovanjem!

  4. onda sam postavio pitanje – kako se mi svi osećamo i šta to nama treba da znači? I da li je to uopšte moguće da se nama događa?“
    Ako je moglo da prođe njegovo „čuveno spasavanja iz smetova“u Feketiću, njegova cirkuska predstava će i dalje da traje. Shvatite već jednom, on nema ni stida ni srama, pa ne može da proceni kada je dosta.

  5. Gospodine Pajović,
    Vama je bar omogućeno da pišete o raznim temama (kao ovoj) i da se tako oslobodite ovog ugnjetavanja koje nam OVAJ priređuje svakoga dana. Ne mogu da doručkujem mirno a da se ne pojavi.., jutarnja kafa mi više ne prija… tera me da mrzim sve ono što nikada nisam mrzeo.
    Kome ja da pišem ? Da se požalim ?
    Hvala Vama. Bar se na par trenutaka osećam oslobođen NJEGOVOG parizera i palačinki.

  6. Даљински је у мојим рукама, мада га ретко користим. Не гледам глупости, ни на једном каналу. Чак ни тенис. А ово? Боже, сачувај и саклони!

  7. kojoj redovnoj vojsci?? je peko palačinke, budalaština, daj bato nek se neko javi ko je taj palačinak i dobio,???

  8. Što bi se reklo uzmeš daljinski i promeniš,mada i pozicija i opozicija evo 12aest godina samo o Vučiću,pa kako ovaj narod da ne poludi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.