U Johny The Fisherman junior ligi 2007, koja je realizovana u devet kola, učestvovalo je dvadesetak dečaka i devojčica, a titula prvaka pripala je Veljku Tomiću koji već učestvuje u kadetskoj konkurenciji za reprezentaciju u ligi šampiona, Vukašin Tomić je osvojio drugo, a Nikola Stajković treće mesto.

U Johny The Fisherman junior ligi 2007, koja je realizovana u devet kola, učestvovalo je dvadesetak dečaka i devojčica, a titula prvaka pripala je Veljku Tomiću koji već učestvuje u kadetskoj konkurenciji za reprezentaciju u ligi šampiona, Vukašin Tomić je osvojio drugo, a Nikola Stajković treće mesto. Proglašenje najboljih i dodelu priznanja priredila je Organizacija sportskih ribolovaca Gibort iz Kladova, a zahvaljujući kladovskoj prodavnici ribolovačkog pribora i opreme Johny The Fisherman koja je bila generalni sponzor lige, najuspešniji takmičari nagrađeni su osim peharima i ribolovačkim priborom.
Gibort je, s obzirom na to da u ovom gradu na dunavskoj obali ima puno dečaka i devojčica zainteresovanih za sportski ribolov, osnovao i svojevrsnu školu pecanja. Organizovana predavanja su tako mesto na kojoj ribolovački podmladak uči tehnike ribolova, pravila ponašanja na vodi, ekologiju i načine očuvanja voda. Druženje i učenje mladih sportskih ribolovaca sprovodi se i na organizovanim logorovanjima u Brzoj Palanci na kojima se okupe deca iz okolnih opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari