Povodom predstojećeg Uskrsa po gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednica Skupštine grada Jelena Crnogorac čestitali su praznik svim onima koji slave.


– Neka nam predstojeći praznični dani podare mir i radost i podsete nas na toleranciju, ljubav i solidarnost, kao vrednosti koje treba svi da negujemo. Svim građanima Novog Sada koji poštuju gregorijanski kalendar srdačno čestitam Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Uz čestitke upućujem i iskrene želje da ovaj veliki praznik ojača nadu i veru u lepšu budućnost i da radost Uskrsa, u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja, podelimo sa svojim najbližima – naveo je u čestitki gradonačelnik Miloš Vučević.

– Poštovani Novosađani i Novosađanke, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, koji proslavlja početak novog život, vama koji Uskrs slavite po gregorijanskom kalendaru upućujem iskrene čestitke sa željom da praznik provedete okruženi porodicom, prijateljima i najmilijima. Neka vam praznik donese blagostanje i ljubav u domove, a praznične dane dočekajte ispunjeni radošću i u slozi. Hristos Voskrese – navela je predsednica Skupštine grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari