Verbalni sukob i guranje funkcionera i pristalica SNS i SZS na Trgu republike

Ostavite komentar


  1. Kako se po faci na slici odmah vidi ko je pripadnik koje stranke.
    Cinjenica je da pozicija drzi uz sebe hajduciju, moguce i da su studirali u Sava Centru.

  2. Kakvo su to pitanja: “ … šta su građani dobili za 10 miliona evra, koliko je koštala rekonstrukicija, i koji je problem rešen, kao i … je li se jedan trg rekonstruiše celih 375 dana, da bi se Beograđanima uzimelo iz džepa 10 miliona evra i pri tomse samo uklanjale žardinjere i postavljale granitne ploče?“ Pa Vučić, Vesić, Mali i Co to rade da bi uvećali svoje devizne račune u inostranstvu, i da bi taj trg ogadili slobodnim građanima da se na njemu ne okupljaju. „Ulepšali“ su taj trg isto kao i Cvetni trg, koji svakoga ko prolazi pored njega tera na povraćanje.

  3. Dok je nama ovakve opzicije, bezidejne, nekreativne i sa ovakvim „veličinama“ poput gorepomenutih Bastaća i Jovanovića (a setite se samo onih nekadašnjih istnskih gromada sa pokojnim Đinđićem na čelu!) mi članovi SNS-a zaista nemamo razloga za brigu. Vladaćemo sve dok se umesto ovih političkih pajaca ne pojave ozbiljni politički protivnici. P.S. Trg je zaista prelep!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.