Partizanova trijumfalna prolećna prvenstvena premijera, sjajan debi Predraga Luke, najava golgeterske renesanse Marka Šćepovića i (ne)očekivana prilika da pobedom u odloženom meču s BSK-om, ove srede u Borči, već posle prva dva kola drugog dela šampionske trke utekne Crvenoj zvezdi na ogromnih osam bodova prednosti ostali su u senci glasina o pregovorima uprave s nekada čuvenim holandskim fudbalerom, a sada trenerom, Frankom Rajkardom.


– Neko pokušava da napravi problem tamo gde ga nema, a spinovanjem ovakvih stvari može da se unese nemir u ekipu, naročito među mlađe igrače. Klub je prezadovoljan radom trenera Vladimira Vermezovića, s kojim imamo ugovor do leta sledeće godine – (raz)uverava Ljubiša Tumbaković, sportski direktor crno-belih, čija je uprava na nedavnoj Skupštini kluba najavila drastično smanjenje budžeta, između ostalog i primanja prvog tima, s četiri na dva miliona evra.

Zato se logično nameće pitanje otkuda pare za skupo angažovanje nekadašnjeg stratega Barselone i Galatasaraja, u situaciji kada Partizan preživljava samo preranoj prodaji talentovanih klinaca. S druge strane, javna je tajna da aktuelni šef struke ima jaku opoziciju među viđenijim članovima UO, kao što je poznato da predsedniku Draganu Đuriću titule i učešća u UEFA ligama ništa ne znače, pa trenere počinje da ruši od trenutka kada ih postavi, što su na svojoj koži već osetili Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević i Avram Grant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari