Verovali da će njihov sin biti pronađen

Reporterka Danasa razgovarala sa roditeljima novinara Cvetkovića, pre nego što je državni vrh objavio rezultate istrage

Ostavite komentar


  1. Verujem da im je bilo tesko, drago mi je da je novinar pronadjen u dobrom stanju i da je policija dobro reagovala.

  2. Postajem sarkastican sto se ovog tipa tice i dodje mi onako posteno da mu svasta napisem . ali se nadam da se dobro naspavao i da je otisao na kafu od caletove penzije uzeo koji dinar i popio produzeni sa hladnim mlekom. Jer bi bilo glupo da uzme od keve. Malo da se odmori, pa cemo da cujemo sta ce jos da kaze. Da si ti nama ziv zdrav prav i da jos dugo budes u znazi. I da, nadji posao negde u blicu. Ove postene novine ne diraj.

  3. Ovakve stvari nisu dobre.Ako je ovo namesteno ubuduće kada se zaista desi neka otmica novinara svi ce misliti da je opet namestaljka i policija nece onda tako intenzivno tragati i to onda moze da bude tragicno za otetog novinara. Sa ovakvim stvarima se ne treba igrati.

  4. A baš se očekivao lepi zaplet?! Posle svih ovih, prošlonedeljih „tajnih radnji“ države, u kojoj ona gleda da uništi sopstveni narod, trujući im, čak, vodu, „koja život znači“, nestao je i NOVINAR, koji se, gle čuda, BAVIO ISTRAŽIVANJEM UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA?! Sve je jasno?! Pošteni novinar, kome je stalo do Ivanovića „kao do lanjskoga snega“, nestaje zato što je otkrio „VAŽAN DETALJ VEZAN ZA NJEGOVO UBISTVO“?! Sve je, kao, spontano, i sve ima logike, posle one optužbe koju je u javnost iznela prva saradnica pokojnog Olivera Ivanovića, gospodja Božović, gostujući na jednoj televiziji, gde je posredno, ali više nego jasno, uprla prstima u političke protivnike O. Ivanovića, i Beograd, uzimajući predizborna naklapanja i pretnje, kao dokaz?! Nisam za to da se bilo kome zabrani sloboda mišljenja, i govora ali, ovakve stvari predstavljaju DIVERZIJU koja može da izazove nesagledive posledice. Ako je sve ovo tačno odnosno, da je gospodin, „nestali novinar“, nameravao da „zbriše“ u Rumuniju, a odatle dalje na Zapad, kao i da je kontaktirao sa odredjenim krugovima u Prištini, mislim da nadležni organi ne treba i ne smeju da imaju milosti prema ovakvim „igrama“. Još lečimo rane od medijskih laži i kreiranja situacija iz kojih je jedini „logični“ izlaz bio sukob. Treba detaljno istražiti pozadinu ovog „nestanka“ i nalogodavce, kao i da li je „nestali novinar“ ovo radio iz nekog ubedjenja ili za prljavi novac srpskih neprijatelja.

  5. Ovo je dokaz da postoji roditeljska intuicija ali i da su nasi drzavni organi na visokom nivou i treba im ukazati najvece pocasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.