Veselin Milić: Osumnjičeni je kada je pozvao policiju rekao da je „psihopata koji treba da se smiri“

Ostavite komentar


  1. Užas blago rečeno! Polako crnilo koje nama starijima dugo već visi nadvijeno nad glavama i mi nekako pokušavamo da se izborimo i ne znam za ostale ja lično jedva uspevam, sve to se sad lagano ali 100%preliva i na decu i decy ne znaju da se izbore psihički sa tim da su izopšteni iz društva jer nemaju uslova da razgovaraju sa nekim krenu u nešto loše obično droga kod muške dece dok kod ženske dece komplikuju lovci koji imaju para da ih vodaju svuda i iskorišćava ih! Ovo dete ubi 8 ljudi da pored toliko godina rada sa pedagozima, nastavnicima niko nije primetio promenu a bilo ih je više siguran sam, nego prosvetari su prestali da rade svoj posao već ga ko roboti odrađuju! Zar škola nije obrazovno, vaspitna ustanova što bi trebalo da znači da jedan deo vaspitanja stiču tamo, a tamo nastavnici koji bi mogli biti zamenjeni običnim ekranom i snimkom predavanja jer u decu ne gledaju! Poraz za kompletnu državu! Rijaliti cepa mozgove, slušaju po ceo dan na ružičastoj tv pretnje, psovke! Roditelji takođe rastrzan kao ja crnilo i borbom za opstanak u svetu koji te ne primećuje ako nisi u nekoj stranci, udruženju itd! SRBIJO BUDI SE!

  2. Znate šta pametnjakovići…nemojte da ga branite…probajte to da objasnite roditeljima preminule dece…deco počivajte u miru.

  3. Niko ne priznaje svoju neodgovornost u vaspitanju svoje dece.
    Svi su složni kada treba osuditi nastavnike ako samo popreko pogledaju njihovo dete a nedaj bože da ga malo taknu.
    I ko je kriv?
    Uvek je za vecinu društva kriva država.
    Država vam nije napravila dete.
    Najveca je odgovornost roditelja u vaspitanju dece.

  4. Škole su postale plate nastavnika i ocene učenika,nažalost,nema duhovnosti i ljubavi,poštovanja,ja sam u gimnaziji a i na fakultetu (1976god)imala predvojnicku obuku,rasklapala i sklapala puskomitraljez i išla sa školom na gađanje u Bubanj potok(i moji drugovi i drugarice)pa nam nije palo na pamet ovako nešto,tako da nije oružje uzrok nego mržnja, treba decu voleti i učiti da vole“voli svoje bližnje kao sebe samog“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.