Veselinović: Nećemo ustuknuti pred gradskom vlašću

Iako nisu dobili potvrdu MUP-a, iz Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" najavili da će koncert povodom Dana oslobođenja Beograda biti održan

Ostavite komentar


  1. Pa kad nema dozvole da se neki skup održi niko ne može da sebe postavi iznad i time ovaj pokret ističe da im je cilj stvaranje haosa i nereda na ulicama!

  2. Вође Иницијативе желе да се у Београду створи хаос и да појединци себе представљају да су изван закона и да су недодирљиви. Одувек се обележавао дан ослобођења Београда а не неки протестни скуп. Шта се тиме жели постићи већ да се унесе немир међу грађане Београда.

  3. Niko nije iznad zakona pa ni vi. Svi znaju da kritikuju, a niko neće da se uhvati u koštac sa problemima, šta god da uradi Vlada Srbije i njen premijer oni znaju da kritikuju, zaista to nije lepo i nije na mestu.

  4. Udavise vise ovi sa Nedavljenjem. Pametnije bi bilo da se ukljuce u obelezavanje Dana oslobodjenja Beograda nego da gledaju svoje interese i ugrozavaju mir i red u srpskoj prestonici.

  5. Udaviše svaki sajt BOTOVI Aleksandra Vučića i Srpske Napredno nazadnjačke Stranke! Za ime Boga miloga da li je moguće da ni jedan portal u Srbiji nije u mogućnosti da ukine mogućnost BOTOVIMA Aleka da truju po internetu u stilu Hitlerovog GEBELSA??? Trenutno 4 komentara i svi su u istom stilu pisani sa istim prenosom poruke Gebelsovih srpskih sinova i ćeri.

  6. Neće neka tamo inicijativa (Ne)davimo Beograd da određuje šta može, a šta ne može u Beogradu da se organizuje. Jedino naš Aleksandar Vučić može da odlučuje o takvim stvarima. Uza Aleksandra Vučića idemo u sigurnu budućnost. Živeo Aleksandra Veliki.

  7. Pametnije bi bilo da se samo obeleži dan oslobođenja Beograda bez ne potrebnih koncerata!

  8. Necete vi ustuknuti pred parama koje dobijate za te proteste, briga je vas za grad i prava gradjana.

  9. Ma kakva bre inicijativa vise, jasno je ko dan koja im je namera. Izazivanje haosa po Srbiji…

  10. Поставља се питање да ли је новац који улудо троше и бацају много потребнији некој породици или појединцу за било који вид помоћи.

  11. Pa da imate malo mozga znali biste da vam ovaj protest ništa doneti neće, i da samo se bezveze sramotite.

  12. Jedva čekam taj vaš famozni protest da se malo ismejemo. Kakva će to propast biti…

  13. Mislim da svi vec dobro znaju da se iza ovih skupova i protesta kriju oni koji zele da destabilizuju vlast u Srbiji.

  14. Ovi iz Inicijative moraju da shvate da im nece poci za rukom da gradjane uvuku u sukob i haos.

  15. Da li vi čujete njega, portestni koncertpovodom dana oslobođenja Beograda u drugom svetskom ratu, jel to oni protestvuju protiv oslobođenja Beograda ili prave koncert.

  16. Gospodine Veselinovicu pre svega pogledajte iza sebe koliko vas ljudi prati i podrzava, broj je mizeran, sto je dokaz neosnovanosti vasih zahteva i stavova.

  17. Хеј, сендвичари, иначе знам да вам не дају сендвиче заиста, зато вам се и обраћам, већина вас није талентована за ово, ту и тамо по неки може бабу моју да превари ал већина ни толико. Поента, нема сендвича, а неће бити ни позиције, лоши сте, боље радите нешто добро, кад већ радите за џабе.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.