Veselinović (PZP): Najmanja primanja u Evropi, a test na koronu 6.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Smatram da ako neko ide van zemlje ima veće finansijske mogućnosti nego prosečan geađanin, tako da ova suma za testiranje ne bi trebalo da predstavlja problem!

  2. Drzava i njena briga za ranjive kategorije stane nista, sta to ono bele ??

  3. U Evropi je dva ili tri puta test za koronu skuplji ukoliko idete na svoju odgvornost van zemlje. Srbija je sasvim pristojnu cenu dogovorila,ako su ti navodi uopste i dogovoreni.TM

  4. Ako je sam test samo 1 evro, sta je onda tu bezobrazno ugradjeno 50 evra razlike, da je cena 51 evro ili 6000 dinara. Sve ove cene su napravljene namerno da ljudi ne putuju, a u Srbiji su cene takve da se odmah vraca onih 200 evra koje je drzava dala tj tek ce da pokloni gradjanima.
    Nije mi samo jasno ako imamo para kao sto tvrdi vlast, zasto je po recima Joksimovicke kada je gostovala sa Fabricijem u OKO na RTS rekla kako su ona i Vucic molili EU za 7.5 miliona evra pomoci i da nam je EU prva pomogla dan pre svih i najvise. A nigde opozicije da postavi ovo pitanje kako je molio za te pare a onda donirao vise od 10 miliona evra za ispitivanje vakcina, za Italiju i druge zemlje… Prevara do prevare
    Ovo je totalno ludilo. A tek cete da vidite od jeseni. Samo polako.

  5. Slično su govorili svojevremeno i za zdravstveno osiguranje prilikom putovanja, pa smo se navikli.

  6. Imaju para da putuju u inostranstvo, a nemaju para na test na Coronu, da,da.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.