Veselinović: Vučić da prestane da sprečava formiranje crnogorske Vlade i da štiti Đukanovića

Ostavite komentar


  1. Napravili ste Lapsus
    Nije Ranka Krivokapica nego Zdravka Krivokapica.
    Gospodin Veselinovic je u pravu!

  2. Neverovatno je koliko je besmislenih priča u medijima od toga da Vučić ruši Đukanovića do toga da ga evo sada štiti, vrlo neozbiljno novinarstvo

  3. Ništa smešnije nisam čuo do ovog Veselinovićevog upozorenja. Prvo se Vučić mešao u izbore, radio za Mila, sada se meša u izbor vlade. Šta je sledeće? Pustimo Crnu Goru i njen narod da završe izborni posao kako žele.

  4. Srbija se ne meša u formiranj vlade u Crnoj Gori. Građani su podržali opoziciju koja treba da postigne međusobni dogovor.

  5. Hoce li se ovi vec jednom odluciti za sta optuzuju Vucica. Vec nedeljama pricaju sve razlicito. Da li je srusio Mila ili mu pomaze? Pa ne moze Vucic da ih spreci da formiraju Vladu.

  6. Srbija se ne meša u formiranj vlade u Crnoj Gori, niti se ikada mešala u unutrašnje stvari bilo koje zemlje.. Građani su podržali opoziciju koja treba da postigne međusobni dogovor. To što Janko Veselinović govori nema ama baš nikakve veze sa realnošću.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.