Vesić: Beograd uplatio 1,5 miliona dinara za obnovu kuće novinara Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Kuća ne može da se obnovi sa mizernih deset hiljada evra. Bitno je da i ovako skromna pomoć ukazuje na odgovornost vlasti za ovo krivično delo.

  2. Ovo meni liči na stranačko pokrivanje pre nego na bilo šta drugo.. Koliko ste do sada obnovili zapaljenih kuća i stanova ili objekata stradalih u poplavama gde nisu prste umešali vaše stranačke kolege gos-n zameniče gradonačenika grada Beograda?

  3. Odlicno! Placajte hirove svojih kriminalaca, makar novcem zadovoljite pravdu, ako ste lih vec zastitili od pravde.

  4. Koj je tebe ovlastio da obnavljas kucu parama gradjana Beograda! Sledeci put to radite novcem iz vaseg dzepe, lopovcino jedna!

  5. Da je pravna drzava to nikad ne bi smelo da se dogodi.Taj ko je to nsrucio i izvrsio morao je po hitnom podtupku da bude primereno sankcionisan.Drzava bi morala da nadoknadi sve materijalne troskove i prezivelu traumu zrtvi a da od izvrsioca krivicnog dela izvrsi obestecenje .Sta bi bilo da su ljudi nastradali.Ne moze se tolerisati takvo ponasanje zato sto je izvrsioca instruisao neko iz vlasti.Pravda za novinara.To je ubistvo u pokusaju.

  6. Koji crni humor . Osudite Simonovica , pa nek on nadoknadi troskove obnove kuce novinara , a Vesic da odgovara otkud mu pravo da deli pare iz budzeta samoinicijativno .

  7. Prvo uništite čoveka i njegovu kuću, onda plaćate narodnim novcem štetu koju ste napravili. Sjajno, nemam reči!

  8. Stranacki funkcioneri stoje iza paljenja kuce novinara Jovanovica i trebala je stranka (SNS) da uplati obestecenje, a ne gradjani Srbije. A krivicna odgovornost se naravno podrazumeva.

  9. Sto ne uputise 105% da coveku KOME JE VLAST SPALILA KUCU, bude bar obnovljena CELA kuca a ne 60%.
    Sve u srbiji je 20-60% i onda sve propadne na -0%.

  10. Znači krivac pušten na slobodu a svi mi poreski obveznici iz budžeta grada finansiramo nadoknadu štete. Napredno, nema dalje.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.