Vesić i Grad Beograd osudili napad na Prajd info centar

Ostavite komentar


  1. Vesicu ,gde su smešteni stanari iz Vidovdanske,Dubljanske ulice,gde je Železnička stanica u Bgd,ko je rusio Sava Malu,ko zida ispod našeg Kalisa ?
    Mani nas se covece .
    Da li kancelarija ima wc ,?

  2. Hvala gospodinu Vesicu sto je ucinio jedan normalan , kulturan i ljudski gest.Uvek treba tako prema svima.
    Potrebno je reci za one koji to jos ne znaju i nikada nisu razmisljai o tome da je rasizam
    strukturna stvar jednog drustva,baza ,osnova ,pravilo.ponasanja u celom drustvu koje svojim zakonima i ne reagovanjem na agresiju dopusta apsolutnu izolacju,ponizavanje, obespravjlivanje i
    nejednakost u svakom pogledu, neke manjine,bila to LGBT populacia,druga relgija,druga boja koze itd.Drustvo koje to dozvoljava ima problem sa rasizmom koji treba da resi.
    Sa drude strane diskriminacija je kada predrasuda ,netrpeljivost,jedne grupe ljudi koja nije strukturne prirode vec izolovana prema nekoj drugoj populaciji/na pr prema gojaznima ili invalidima/
    Cini se da je gospodin Vesic napravio prvi mali iskorak protiva rasizma i diskriminacije u srpskom drustvu koji su neprihvatljivi i nespojivi sa demokratijom a posledica su neznanja,bahatosti,neinformisanosti,primitivizma.Hvala vam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.